NaslovnicaVijestiPRONAŠAO NOVI KLUB: Evo gdje će Yaya Toure nastaviti karijeru!

PRONAŠAO NOVI KLUB: Evo gdje će Yaya Toure nastaviti karijeru!

Iako se činilo kako je karijera Yaye Tourea završena nakon što je njegov agent prošlog tjedna objavio kako je on spreman za odlazak u mirovinu, bivši veznjak Manchester Cityja je demantirao te tvrdnje, a kako izvještavaju engleski mediji danas, već je pronašao novi klub.

Toure karijeru nastavlja u Kini

On je na svom twitter profilu napisao: “Nedavno je bilo mnogo zbrke u vezi moje budućnosti. Želim jasno dati do znanja kako volim nogomet, te planiram igrati još nekoliko godina. Da, počinjem se pripremati za trenerski posao, ali to nije ono o čemu trenutno razmišljam.”

Zatim je dodao: “Sad sam spreman i fokusiran na novi izazov, i želim igrati nogomet! I ne brinite, kada dođe vrijeme za to, osobno i službeno ću objaviti svoj odlazak u mirovinu.”

Nakon što je u sjajnoj karijeri nastupao za Barcelonu, a zatim u dresu Manchester Cityja postao jedna od najvećih legendi kluba, izgledalo je kako će Toure kopačke o klin okačiti nastupajući za Olympiacos. Međutim, već šest mjeseci je bez kluba otkako je napustio grčkog velikana, ali to će se po svemu sudeći prekinuti uskoro.

Novine The Sun danas su objavile informaciju kako će bivši reprezentativac Obale Bjelokosti kroz koji dan otići na liječnički pregled u redovima kineskog drugoligaša Qingdao Huanghaija. Da, dobro ste pročitali, Toure će karijeru najvjerovatnije nastaviti u kineskoj drugoj ligi.

Huanghai je trenutno vodeći tamo, te se u upravi kluba nadaju kako će im 36-godišnjak pomoći da ostvare promociju u Superligu. Iako je to daleko od nivoa Lige prvaka i Premier lige, Toure će bez sumnje biti sretan što je konačno našao novi klub. Pored toga, nema sumnje kako će zaraditi i ogroman novac, što nije strano zvijezdama poput njega u zalascima karijera u posljednjih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!