NaslovnicaVijestiPRONAŠLI ZAMJENU ZA ERIKSENA: Tottenham otvorio razgovore sa novim pojačanjem - koštat...

PRONAŠLI ZAMJENU ZA ERIKSENA: Tottenham otvorio razgovore sa novim pojačanjem – koštat će ih oko 55 milijuna funti!

Tottenham je navodno otvorio razgovore oko potencijalnog transfera veznjaka Barcelone Carlesa Alena kao moguće zamjene za Christian Eriksena.

Spursi  će se suočiti sa gubitkom Eriksena u bliskoj budućnosti, jer se bliži kraj ugovora sa klubom, što bi moglo značiti besplatan transfer na kraju sezone ili čak sniženu cijenu u siječnju.

Prema riječima Don Balona, Tottenham već radi na zamjeni Eriksena, jer uspostavljaju konakt sa Barcelonom zbog potpisivanja Alena.

Ekipa iz sjevernog Londona bi mogla dovesti perspektivnog kreativnog talenta, s obzirom da 21-godišnjak ima velike izglede za budućnost, čak i ako trenutno izgleda da ne može da se probije u prvi tim Barcelone na redovitoj osnovi.

Alena bi stoga mogao imati koristi od prelaska u Spurse, as igurno bi mu bila dodijeljena ključna uloga u ekipu Mauricioa Pochettina nakon što Eriksen ode iz kluba.

Danskog internacionalca će biti teško zamijeniti, ali Pochettino je pokazao u svojoj karijeri da može poboljšati talentirane mlade igrače.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!