NaslovnicaVijestiPROPALA I ALTERNATIVA ZA FEKIRA: Liverpool napokon pronašao zamjenu, ali i ona...

PROPALA I ALTERNATIVA ZA FEKIRA: Liverpool napokon pronašao zamjenu, ali i ona pada u vodu!

Propala i alternativa za Nabil Fekira, koji je trebao doći u Liverpoola, ali zbog problema u koljenu nije mogao. Sada je problem i za njegovu zamjenu. Prošli tjedan Nabil Fekir je nosio dres Liverpoola i vodio intervju za web stranicu kluba ispred njegove najave. Sada, čini se da veznjak ostaje u Lyonu. Što se dogodilo?

PROPALA I ALTERNATIVA

Izvješća sugeriraju da je u petak Liverpool odustao od transfera nakon što je otkrio Fekirove probleme sa koljenom dok je završavao ljekarske preglede.

Trenutačno imamo više pitanja nego odgovora o sklopljenom aranžmanu, ali sada se čini da ekipa Jurgen Kloppa više nikako nije zainteresirana za Fekira.

Pa što sad?

Pa, Liverpool će tražiti alternative.

Klopp očajnički želi zamijeniti Philippea Coutinha koji je u siječnju otišao u Barcelonu za 145 milijuna funti.

Prema Telegraphu, Fekir je bio ‘idealan ofanzivni veznjak’.

Ali postojao je još jedan igrač na popisu ‘Coutinhovih zamjena’.

Isto izvješće navodi da je Manuel Lanzini iz West Hama alternativa za Fekira.

[su_bonus]

Ali ako su mislili da Fekir ima problema sa ozljedom koljena, onda je Lanzinijev problem puno ozbiljniji.

Nažalost, 25-godišnjak je pretrpio ozljedu ligamenata tijekom treninga sa Argentinom prošlog tjedna i suočava se sa ozljedom koja će ga držati dugo van terena.

Mislimo da neće uspjeti da prođe liječnički u Liverpoolu.

Dakle, Fekira i Lanzinija možemo prekrižiti sa popisa Coutinhovih zamjena.

Morate osjećati žalost prema igraču West Hama.

Ne samo da ga je ozljeda koštala mjesta na Svjetskom prvenstvu, već ga je možda i koštala transfera u Liverpool ovog ljeta.

I u nedelju je Lanzini otišao na Instagram da napiše srčanu poruku svojim navijačima.

“Mediji su tu da vam kažu da postoji više patnje i boli koju osjećam zbog onoga što mi se dogodilo, jer sam bio tako blizu ispunjenju sna o kojem sam sanjao kao dijete, jer je to igranje na Svjetskom prvenstvu, a nisam sposoban da to uradim.”

[su_live_koeficijenti]

“I pored svega toga, vrlo sam zahvalan što ste mi poslali lijepe poruke podrške, ljubavi i dobre energije.”

“Zahvaljujem svojoj obitelji što uvijek vide pozitivnu stranu i to me čini jako dobro i to me suzdržava. Također želim zahvaliti kolegama koji su bili zaduženi za sve i učinili da se osjećam dobro i da ne mislim na tako bolan dan.”

“Također im šaljem nogo snage i nadam se da mogu postići cilj koji imamo od početka, o kojem svi zajedno sanjarimo i ponavljam još jednom, HVALA ZA vašu podršku, pa sada razmišljam o dobrom oporavku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!