NaslovnicaVijestiPrvi put u svom životu kraljica Elizabeta tražila autogram od nogometaša: Naručila...

Prvi put u svom životu kraljica Elizabeta tražila autogram od nogometaša: Naručila 80 njegovih dresova!

Učinak Cristiana Ronalda dosegao je nove visine. Izvješteno je da nitko drugi osim kraljice Elizabete nije naručio 80 dresova Manchester uniteda nakon senzacionalnog povratak portugalske zvijezde na Old Trafford iz Juventusa.

Ona je također osobno tražila da United rezerviše prvi dres sa potpisom 36-godišnjaka.

Prvi put u svom

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kraljica je u svoje vrijeme upoznala poprilično veliki broj poznatih ljudi, ali od njih nikada nije tražila autogram – do sada.

United je potrošio 12.85 milijuna funti na ponovno potpisivanje Ronalda, a vjerojatno će to brzo vratiti samo sa prodajom dresova. Sada će njih 80 krenuti prema Londonu.

Smatralo se da je kraljica zapravo navijačica West Hama, ali očito i ona voli gledati Ronalda na djelu.

Ronaldo će ponovo krenuti sa Unitedom nakon 12 uspješnih godina u gostima kod Real Madrida i Juventusa.

“Imam fantastičnu povijest sa ovim nevjerojatnim klubom”, rekao je za službenu web stranicu Uniteda. “Bio sam tu sa 18 godina i tako sam sretan što sam se vratio kući nakon 12 godina.”

“To je novo poglavlje i želim nastaviti dalje, ući u povijest, pokušati pomoći Manchesteru da postigne sjajne rezultate, osvoji trofeje i velike stvari.”

Osim ugovora za Ronalda, Jadon Sancho potpisan je za 73 milijuna funti, a Raphael Varane za 42 milijuna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!