NaslovnicaVijestiPRVO POJAČANJE STIGLO U LIVERPOOL: Nakon ljekarskih pregleda 24-godišnjak postaje igrač Redsa!

PRVO POJAČANJE STIGLO U LIVERPOOL: Nakon ljekarskih pregleda 24-godišnjak postaje igrač Redsa!

Takumi Minamino bi trebao da se pridruži Liverpoolu u ugovoru od 7,25 milijuna funti kada se prvog siječnja ponovno otvori prijelazni rok. Takumi Minamino će se u danas (srijeda) podvrgnuti liječnikim pregledima dok se bliži prelasku u Liverpool.

PRVO POJAČANJE

Europski prvaci su se složili pokrenuti otpusnu klauzulu od 7,25 milijuna funti u ugovoru igrača Red Bull Salzburga i dovesti ga na Anfield u Novoj godini.

Ako se ne otkriju problemi, očekuje se da će 24-godišnji napadač dovršiti svoj transfer kada se prvog siječnja otvori prijelazni rok.

Prva utakmica u kojoj bi japanski internacionalac mogao igrati bila bi utakmica trećeg kola FA kupa kod kuće protiv Evertona petog siječnja.

Minamino se istaknuo među navijačima Liverpoola svojim nastupima protiv Redsa u grupnoj fazi Lige prvaka.

Postigao je gol Salzburgovom porazu od 4-3 na Anfieldu i bio je igrač utakmice za Austrijance u uzvratnoj utakmici početkom ovog mjeseca, gdje je ekipa Jurgena Kloppa pobijedila sa 2-0.

Nekoliko igrača Liverpoola pozvalo je Redse da razmotre kupnju ovog igrača – koji u ovoj sezoni za Salzburg postigao devet golova u 22 nastupa – već je dugo na Kloppovom radaru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!