NaslovnicaVijestiPSG bi pustio Neymara, ali pod jednim uvjetom!

PSG bi pustio Neymara, ali pod jednim uvjetom!

Kako prenosi italijanski Calciomercato, PSG je spreman da pusti Neymara, i to samo godinu dana nakon dolaska iz Barcelone, u transferu koji je potukao sve rekorde, ali samo pod jednim uvjetom.

Ambiciozan projekt katarskih vlasnika Katara u PSG-u velikim dijelom ovisi o Neymaru. Međutim, manje od godinu dana nakon spektakularnog dolaska u Pariz, ozbiljno se spominje mogućnost njegova odlaska u Real Madrid.

Nije tajna da Florentino Perez želi da vidi Neymara u redovima dvostrukog aktualnog prvaka Europe, međutim francuski klub nije raspoložen da se tek tako odrekne prve zvijezde plaćene rekordnih 222 milijuna eura. Ali upravo ta činjenica bi mogla da unese preokret u čitavu priču.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

PSG ima problem koji se zove financijski fair-play. Kako prenosi Calciomercato, jedini uvjet da Francuzi puste Neymara u redove potencijalnog konkurenta za europski tron je da ne uspiju da reguliše obaveze prema financijskom fair-playu.

Parižanima dolazi na naplatu transfer Kyliana Mbappea iz Monaca, koji je došao još prošle sezone, ali na posudbu uz otkup u vrijednosti od 180 miliona eura. Kako novi francuski prvak namjerava još propisno da se istroši za pojačanja, možda će biti prinuđeni da prodaju Neymara, ali ne za manje od 250 milijuna eura.

Kako navodi El Pais, uprava kluba je od Brazilca nedavno zatražila da se vrati u Francusku kako bi tu nastavio s oporavkom, ali on je to odbio, kao što se odbio pojaviti na proslavi titule prvaka.

Uprkos svim njegovim ispadima, a kojih je bilo poprilično otkako je došao u Pariz (svađa sa Cavanijem oko izvođenja penala, sukob sa trenerom Emeryjem) PSG nije imao hrabrosti kazniti svoju prvu zvijezdu jer je svjestan da Brazilac praktički drži klub u šaci, a što on konstantno bezobrazno i koristi.

El Pais tvrdi kako bi Neymar u Parizu mogao provesti još samo jednu sezonu. Došli su do podatka da u njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj od 1. rujna 2018. godine može otići za manje novca nego što bi PSG mogao dobiti ako bi ga odlučio prodati ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!