NaslovnicaVijestiUzbuna u Parizu: Zbog financijskog "fair playa" PSG mora prodati jednu od...

Uzbuna u Parizu: Zbog financijskog “fair playa” PSG mora prodati jednu od svojih zvijezda

Francuski Mediapart, koji aktivno sudjeluje u objavljivanju podataka Football leaksa, tvrdi da Paris Saint Germain mora zaraditi čak 170 milijuna eura u kratkom vremenskom roku zbog financijskog fair-playa.

Neymar ili Mbappe

Paris Saint Germain mogao bi imati vrlo ozbiljne posljedice zbog dokumenata koji se odnose na objavu Football leaksa, budući da je UEFA ponovno otvorila istragu protiv francuskog kluba za koji postoji osnovana sumnja da je izigrao pravila financijskog fair playa. Francuski Mediapart, koji aktivno sudjeluje u objavljivanju dokumenata “Football Leaksa”, tvrdi da se Paris Saint Germain već priprema za rješavanje ove situacije koja će zahtijevati vrlo nepopularne poteze.

Zanimljivosti oko transfera Ronalda: Sportski direktor ispričao kako je “završio” transfer Ronalda u Juventus

Ako UEFA utvrdi da je PSG prekršio pravila financijskog fair playa, pariški div će biti isključen iz Lige prvaka, što je ključno natjecanje za PSG. Ako PSG želi zadovoljiti UEFA-i morat će već u januaru zaraditi 170 milijuna eura, ali više ili manje već je jasno da bi to značilo prodaju jednog od dva “dragulja” iz kluba – Neymara ili Kylian Mbappea.

Vodstvo PSG-a trenutno čeka presudu Arbitražnog suda za sport, zbog mnogih problema koji se trenutno nakupljaju u PSG-u, čini se da je mogući odlazak jednog od dvaju superzvijezda što je posljedica akumuliranih problema u posljednjih nekoliko godina u kojima je PSG potpisao nerealano visok ugovor s katarskim sponzorima koji su na ovaj ili onaj način povezani s vlasnicima kluba.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!