NaslovnicaVijestiPSG PRONAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA: Dolazi jedna od najvećih zvijezda Tottenham Hotspura!

PSG PRONAŠAO ZAMJENU ZA NEYMARA: Dolazi jedna od najvećih zvijezda Tottenham Hotspura!

Prema pisanju francuskih medija, čelnici Paris Saint-Germaina odlučili su kako će, u slučaju da Neymar zaista napusti klub, kao njegovu zamjenu dovesti zvijezdu Tottenham Hotspura Christiana Eriksena.

PSG dovodi Christiana Eriksena

Neymar već dugo vremena pokušava isforsirati povratak u La Ligu, a za njega se bore njegov bivši klub Barcelona i njihov najveći rival Real Madrid, dok je u sve navodno umješan i prvak Italije Juventus.

I dok pregovori sa Barcelonom još uvijek nisu postigli nikakav rezultat, još uvijek postoji šansa da se dogodi ovaj transfer prije drugog septembra, kada se završava ljetni prelazni rok. Prema posljednjim informacijama, u PSG-u su spremni prihvatiti 160 miliona eura za Brazilca, što bi Katalonci platili u dvije rate od po 80 miliona eura, jednu sada, a drugu sljedećeg ljeta.

Francuske novine Le Parisien danas su izvijestile kako su Parižani sastavili listu od tri igrača koji bi mogli doći kao zamjena za najskupljeg igrača svijeta, a na toj listi se nalazi i veznjak Tottenham Hotspura Christian Eriksen. U londonskom klubu trenutno vlada mala panika zbog situacije u kojoj se nalazi danski reprezentativac. Naime, on je u posljednjoj godini ugovora, te navodno ne namjerava produžiti isti.

Iako ga želi dovesti Real Madrid, on bi zapravo mogao završiti u Parizu, gdje je uz Paula Dybalu i Maura Icardija glavna meta kada je u pitanju Neymarova zamjena. Prije nekoliko dana engleski mediji su izvijestili kako su čelnici Tottenhama odlučili prodati veznjaka u slučaju da neki klub pošalje ponudu od ‘samo 60 miliona eura’, s obzirom da bi ga mogli izgubiti besplatno sljedećeg ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!