NaslovnicaVijestiPSG se bori sa Monacom za potpis Brazilca iz Premier lige: 20-godišnjaka...

PSG se bori sa Monacom za potpis Brazilca iz Premier lige: 20-godišnjaka prate još Tottenham i Chelsea

PSG i Monaco su navodno spremni da se bore za potpis Watfordovog krilnog igrača Richarlisona ovog ljeta. Nakon teškog početka sezone, gubitak forme Brazilca je prethodilo tome da izgubi svoje mjesto u prvih 11 u Watfordu i on nije započeo niti jednu od posljednje dvije utakmice.

PSG se bori

Unatoč nedavnim mukama sa formom, 20-godišnjak je ostao meta za dvije ekipe iz Francuske lige, a vjeruje se da će ponuda od 40 milijuna eura biti dovoljna da osigura njegove usluge.

Takav posao predstavljao bi znatnu dobit za Watford, jer su ga oni platili Fluminenseu samo 11.2 milijuna funti prošlog ljeta.

Richarlison je u početku pokazivao nekoliko znakova mučenja da se prilagodi životu u Premier ligi i pronašao je mrežu pet puta u prvih 13 utakmica na engleskom tlu.

[su_champions_league]

Njegova forma rano u sezoni je privukla interes nekih velikih Premier ligaških ekipa kao što su Chelsea i Tottenham koji su povezani sa njim već duže vrijeme.

Međutim, otkako je postigao gol u pobjedi protiv West Hama u studenom, Richarlison je izgubio svoj dodir za golove i nije postigao u 22 utakmice.

Prijelaz u PSG ni na koji način neće jamčiti početnu postavu za Watfordovu 11, sa Neymarom, Kylian Mbappeom, Angel Di Marijom i Edisonom Cavanijem, koji pružaju mnoštvo napadačkih opcija na Parku Prinčeva.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Richarlison je došao u Watford iz Fluminensea, kao što smo već i spomenuli. Watford je 2017. godine potvrdio da su potpisali Brazilca na pet godina, nakon što je uspješno dobio radnu dozvolu.

Svoj debi je napraivo u remiju od 3-3 protiv Liverpoola u prvom danu sezone. 19. kolovoza, to jest njegov drugi meč ove sezone, postiže i svoj prvi gol za klub u pobjedi od 2-0 protiv Bournemoutha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!