NaslovnicaVijestiRAIOLA PORUČIO DE LIGTU: Evo između koja dva kluba mora izabrati!

RAIOLA PORUČIO DE LIGTU: Evo između koja dva kluba mora izabrati!

Prema pisanju španjolskih medija, agent jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu u ovom trenutku Matthijsa de Ligta Mino Raiola poručio je defanzivcu da se odluči za jedan od dva kluba, a u pitanju su Liverpool i Paris Saint-Germain.

Raiola savjetovao De Ligta

Tu informaciju su danas objavile novine Sport, u čijem izvješću piše kako Raiola želi da De Ligt karijeru nastavi na Anfieldu ili Parku prinčeva zbog činjenice da ni Barcelona, ni Juventus, a ni Manchester United ne mogu ispuniti njegove uslove.

Barca se već neko vrijeme povezuje sa dovođenjem nizozemskog reprezentativca, ali je katalonski radio RAC1 nedavno objavio kako su pregovori propali jer Raiola navodno zahtijeva čak 20 posto provizije. Vrijednost De Ligta se procjenjuje na oko 70 miliona eura, a u utorak su novine Sport Bild objavile kako ga trener Liverpoola Jurgen Klopp planira dovesti i upariti sa njegovim sunarodnjakom Virgilom van Dijkom ‘u srcu’ obrane ‘Redsa’.

Ipak, u sve se sada uključio i Paris Saint-Germain, koji mu je spreman ponuditi najveću platu od svih navedenih klubova. Bez obzira gdje otišao, sigurno je kako dres Ajaxa neće nositi i naredne sezone. Čak je i sam priznao da ima veliki broj ponuda na stolu. U intervjuu za RTL4 u utorak on je rekao: “Vrlo sam uzbuđen zbog onoga što bi se moglo dogoditi u bliskoj budućnosti. Na to gledam kao na izazov, što je najvažnija stvar. Postoji nekoliko opcija i stvarno želim odabrati najbolju. Život u inozemstvu bi mogao biti težak, ali još uvijek sam obični Nizozemac, ne razlikujem se od drugih.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!