NaslovnicaVijestiRAIOLA UPOZORIO BARCELONU: Evo što je agent Paula Pogbe poručio čelnicima Barcelone!

RAIOLA UPOZORIO BARCELONU: Evo što je agent Paula Pogbe poručio čelnicima Barcelone!

Prema mišljenju njegovog agenta Mina Raiole, zvijezda Manchester Uniteda i reprezentativac Francuske Paul Pogba trenutno nije dostupan na transfer tržištu, iako prolazi kroz osjetljive trenutke u karijeri.

Pogba ostaje u Manchester Unitedu

U posljednje vrijeme se pojavilo mnogo špekulacija vezanih za njegovu budućnost, a navodno je u velikoj svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, koji je nedavno poručio kako Pogba nikad više neće biti vicekapiten tima sve dok je on trener.

[su_bet365_koeficijenti]

25-godišnjak je tokom reprezentativne pauze prošlog mjeseca odbio negirati špekulacije kako bi mogao napustiti United, a najviše interesa za njega je pokazivala Barcelona, koja ga je čak pokušala i dovesti u ljetnom prelaznom roku, ali bezuspješno.

Prije par dana su se također pojavile i špekulacije kako je napadač Paris Saint-Germaina Neymar pozvao Pogbu da mu se pridruži na Parku prinčeva. Pored ‘Parižana’ i Barcelone, kao treća opcija se navodi i njegov bivši klub Juventus. Ipak, do transfera teško da će doći u nadolazećem zimskom prelaznom roku, potvrdio je njegov agent Mino Raiola. On je u intervjuu za Rai Sport rekao: “Radije ne bih pričao o Paulu Pogbi. Prolazi kroz osjetljiv period u karijeri, ali nije dostupan na transfer tržištu.”

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji proteklog ljeta, na kojem je sa Francuskom osvojio zlato, Pogba je u novoj sezoni odigrao ukupno devet utakmica, postigao četiri gola, te podijelio dvije asistencije. Manchester United se trenutno nalazi na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi, sa isto toliko osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola. ‘Crveni vragovi’ će danas, u okviru osmog kola, na Old Traffordu ugostiti Newcastle United, a ukoliko ne pobijede, to će biti prvi put još od 1999. godine da nisu slavili u pet uzastopnih utakmica na domaćem terenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!