NaslovnicaVijestiRamos poslao Ronaldu vrlo JASNU PORUKU: Defanzivac progovorio o potezu o kojem...

Ramos poslao Ronaldu vrlo JASNU PORUKU: Defanzivac progovorio o potezu o kojem BRUJI cijela Španija

Španjolski branič i kapiten Real Madrida, Sergio Ramos podigao je Španjolsku na noge. Barem onaj dio kojem u životu nešto znači nogomet, a posebno Real Madrid. A takvih je mnogo u Španiji.

Real je na kraju prošlog tjedna došao do nove pobjede u španjolskoj ligi i to uz pomoć braniča Sergija Ramosa. Na kraju prvog poluvremena madriđani su uspjeli iskoristiti najstrožiju kaznu i izjednačiti na 1:1, dok su na početku drugog poluvremena igrači Madrida imali još jedan kazneni udarac. Kapetan momčadi, koji je nakon odlaska Cristiana Ronalda također postao prvi izvođač naajstrožije kazne, odlučio se na rijetko viđen potez, što se tiče Reala.

>> “DEBELI RONALDO” KUPUJE KLUB IZ ŠPANIJE: Ovaj prvoligaš je na njegovom radaru!

Ramos je izvođenje jednaesterca prepustio Karimu Benzemi koji je bio precizan i doveo ekipu u vodstvo od 2-1. Potez braniča glsno je odjeknuo među navijačima Reala a kasnije je i objasnio ovaj potez. “Ja sam prvi izvođač najstrožije kazne, a on je drugi. Ne smijete biti sebični, morate pokazati timski duh”, rekao je Ramos, koji je zaradio veliku pohvalu za ove riječi.

[su_bet365_100_bonus]

Prema mnogima, nedostatak timskog duha u Realu bio je jedan od najvećih problema u prethodnim sezonama, a Cristiano Ronaldo, koji je želio držati loptu za sebe bio je glavni krivac za to.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!