NaslovnicaVijestiRanieri: Očekujem više od čitavog tima

Ranieri: Očekujem više od čitavog tima

Menadžer Leicestera, Claudio Ranieri, poslije produžetka suradnje s Mahrezom poziva cijeli tim da se maksimalno uozbilji.

Ranieri

Ostanak Ryada Mahreza znači da je od važnih “vijaka” šampionske momčadi Lestera otišao samo N’Golo Kante.

Claudio Ranieri zadovoljan je takvim epilogom, iako tvrdi da je sve vrijeme znao da će i reprezentativac Alžira krenuti stopama Jamieja Vardyja, koji je ovog ljeta potpisao novi ugovor s “lisicama”.

“Ryad vrlo dobro zna što hoću i da će moja očekivanja biti veća. Ne samo od njega, nego od svih igrača. Sada smo u Ligi prvaka i potrebno nam je nešto više da bismo parirali velikim momčadima”, rekao je Ranieri.

Talijan smatra da je ovako odrađen prijelazni rok poruka konkurentima iz Premijer lige.

“I ja i vlasnik kluba smo vrlo ambiciozni i želimo da zadržimo najbolje igrače. Normalno je da konkurenti oblijeću oko njih, ali mi želimo da ostanemo zajedno i da izgradimo nešto jako i stabilno. I sami igrači pokazali su da žele isto i to je dobro “.

KLADI SE
Ranieri želi imati na raspolaganju više opcija za svaku poziciju, pa su tako odbijene dvije ponude West Bromwich Albiona za reprezentativca Gane Jeffreya Schluppa, od devet i 12 milijuna funti.

“Na terenu ima mjesta samo za njih 11. On, naravno, hoće da igra, ali ja ne mogu da mu kažem ‘da, igrat ćeš svaku utakmicu’. Potrudićemo se pronaći najbolje rješenje za njega i za klub”.

Leicester je u prvom kolu poražen na gostovanju od Hull Cityja (2:1), a ovog vikenda na King Power stadionu dočekuje Arsenal.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!