NaslovnicaVijestiRanieri šokiran nakon ispadanja od niželigaša: "Ne znam šta se dogodilo"

Ranieri šokiran nakon ispadanja od niželigaša: “Ne znam šta se dogodilo”

Trener Fulhama Claudio Ranieri šokiran je nakon ispadanja njegovog tima iz FA Kupa od Oldhama, člana engleske Lige 2 (četvrti rang).

Fulham je razočarao i na svom terenu je poslije preokreta izgubio od četvrtoligaša Oldhama sa 2:1.

Domaći su poveli golom Dennisa Odoija u 52. minutu, ali je Oldham izjednačio u 76. minutu pogotkom Surridgea sa bijele tačke.

Aleksandar Mitrović je potom promašio je penal u 85. minutu, da bi tri minuta kasnije Calum Lang obezbedio veliko iznenađenje i donio preokret timu iz Lancashirea.

“Prvo poluvrijeme je bilo dosadno za nas. U drugom smo bili mnogo bolji. Dali smo gol i imali nekoliko šansi. Ali na kraju su oni zaslužili da pobijede. Dali su dva gola… Mogu samo da im čestitam”, kazao je Ranieri i dodao:

“Dao sam priliku igračima da mi pokažu da sam u pravu ili da to nisam. Nisam vidio ni želju ni strast. A to je ono što sam želio. Da mi dokažu da griješim što im ne dajem više šanse. Razočaran sam. Da smo igrali kao na treningu, pobijedili bismo. Ne znam šta se dogodilo.”

Italijanski stručnjak prokomentarisao je i odluku da Aleksandra Mitrovića uvede u igru kako bi izveo penal.

“On je kod nas zadužen za penale. Bilo je to rješenje doneto u momentu. Želio sam promjenu.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!