NaslovnicaVijestiRASPRODAJA U REAL MADRIDU: Los Blancosi prikupljaju 400 milijuna eura prodajom ovih...

RASPRODAJA U REAL MADRIDU: Los Blancosi prikupljaju 400 milijuna eura prodajom ovih pet igrača!

Rasprodaja u Real Madridu! Los Blancosi prikupljaju 400 milijuna eura prodajom ovih pet igrača! Real Madrid, kako se izvješćuje, želi prikupiti 400 milijuna eura na transferima ovog ljeta, prodajući Gareth Balea, Iscoa  i druga velika imena.

RASPRODAJA U REAL

Španjolski giganti ovog ljeta nakon teške sezone traže veliku obnovu tima, u koji se Zinedine Zidane vratio na posao samo deset mjeseci nakon što se povukao na kraju prošle sezone.

Prema rijeima Don Balona, Real Madrid će nadoknaditi njihovu transfer hajku sa prodajom Balea, Iscoa, Toni Kroosa, Marco Asensija i Keylor Navasa.

Bale je povezan sa Manchester Unitedom u jednom novom članku Don Baona, a sada se navodi da bi imao traženu cijenu od oko 110 milijuna eura.

U međuvremenu, Asensio je također povezan sa Untiedom, kao i sa Liverpoolom, u drugom nedavnom izvještaju Don Balona koji sugerira kako će španjolski internacionalac vjerojatno preći u Chelsea, ako Eden Hazard preseli na Bernabeu.

Napad na igrače kao što su Bale ili Asensio bi u ovom trenutku bili dobri signali za Crvene đavole zbog njihove potrebe za nadogradnjom na Alexis Sancheza, dok je Liverpoolu bilo potrebno još opcija nakon što su igrači poput Mohamed Salaha i Roberta Firmina malim dijelom pali u formi ove sezone.

Navas bi u međuvremenu mogao koštati 30 milijuna eura, a Don Balon ga povezuje sa Arsenalom, koji bi možda sa pravom želio više mogućnostu uoči umirovljenja Petra Cecha ovog ljeta.

Sve u svemu, vijest o rasprodaji Real Madrida mogla bi biti izvrsna za klubove Premier lige ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!