NaslovnicaVijestiRat Barcelone i Juventusa na Twitteru: Ko je GOAT?

Rat Barcelone i Juventusa na Twitteru: Ko je GOAT?

Od dugo očekivanog ponovnog duel Ronalda i Messija nije bilo ništa, ali Barca i Juventus su svejedno pokrenuli polemiku na Twitteru o najboljem svih vremena.

Barcelona je u drugom kolu Lige prvaka na stadionu Allianz u Torinu slavila protiv Juventusa rezultatom 2:0, a ljubitelji nogometa nisu imali priliku vidjeti novi okršaj Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Portugalac je pozitivan na koronavirus i zbog toga je propustio okršaj s Barcelonom, ali Katalonci nisu propustili priliku da još jednom istaknu kako je Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena.

Messi je postigao pogodak s bijele tačke za konačnih 2:0, a nakon utakmice njegov klub napisao je na Twitteru:

“Drago nam je što ste imali priliku vidjeti najboljeg svih vremena na svom terenu.”

Nije se dugo čekalo na odgovor Stare dame: “Vjerovatno ste gledali u pogrešnom rječniku. Ponijet ćemo vam pravi na Camp Nou.”

Barcelona nakon pobjede nad Juventusom ima maksimalnih šest bodova iz dva susreta, dok Juventus ima tri boda. Ferencvaroš i Dinamo Kijev su remizirali rezultatom 2:2 i imaju po jedan osvojen bod.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!