NaslovnicaVijestiRazlog zašto Mane ne želi luksuzne automobile, skupe satove i vile

Razlog zašto Mane ne želi luksuzne automobile, skupe satove i vile

Sadio Mane se smatra jednim od najskromnijih i najjednostavnijih nogometaša današnjice, unatoč planetarnoj slavi. Novi igrač Bayerna ne želi luksuzne automobile, dijamantne satove ili vile, a njemački mediji prisjetili su se njegove ranije izjave u kojoj je objasnio zašto ga ne zanimaju materijalne stvari.

Mané je rođen u Bambaliju, Sédhio (Senegal), gradiću od 2 tisuće stanovnika smještenom na zapadnom rubu Sjeverne Afrike i reći da je nogometaš odrastao u siromaštvu bilo bi čak i malo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Zašto bih htio deset Ferrarija, 20 dijamantnih satova ili dva aviona? Što će ti predmeti učiniti za mene i svijet? Bio sam gladan i morao sam raditi u polju. Preživio sam teška vremena, igrao sam nogomet bos, nisam imao obrazovanje i mnoge druge stvari, ali danas, s onim što zaradim zahvaljujući nogometu, mogu pomoći svom narodu”, rekao je senegalski napadač.

Malo ribarsko mjesto, na obali rijeke Casamance, udaljeno je sedam sati od glavnog grada. Nema asfaltiranih cesta. Među ljudima lutaju krave i koze, a mnoge su žene rađale djecu u svojim domovima jer grad nije imao bolnicu ili su ljudi čak umirali zbog nemogućnosti pružanja adekvatne medicinske skrbi.

Sve dok Mané nije to riješio izgradnjom bolnice. Senegalac je sagradio bolnicu u svom rodnom selu, uložio novac u liječenje bolesnika, financijski pomogao svim stanovnicima, a primijećen je i kako čisti džamiju u lokalnom gradu.

Sjajni napadač je također rekao da su ga mnogo puta pitali zašto još nije oženjen, pogotovo žene.

Nogometaši tradicionalno uvijek ponosno predstavljaju svoje partnerke, kako na društvenim mrežama tako i na terenu nakon osvojenih titula. Mane tek treba pronaći svoju. Međutim, afrički nogometaš godine rekao je da namjerava oženiti damu koja se moli Bogu, a ne damu koja koristi društvene mreže.

Podsjetimo, Mane je prije nekoliko dana iz Liverpoola prešao u Bayern s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!