NaslovnicaVijestiReal Madrid 2022. godine planira dovesti zvijezdu Chelseaja u besplatnom transferu!

Real Madrid 2022. godine planira dovesti zvijezdu Chelseaja u besplatnom transferu!

Real Madrid pomno prati zvijezdu Chelseaja Antonija Rudigera uoči potencijalnog transfera za njega 2022. godine, prema zapanjujućim izvještajima.

Real Madrid 2022. godine

Rudiger je igrao u svih sedam utakmica Premier lige za Chelsea ove sezone dok je momčad Thomasa Tuchela zauzela vrh tabele.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

28-godišnji njemački branič etablirao se kao ključni igrač prve momčadi pod vodstvom Tuchela, koji Rudigera vidi u svojim dugoročnim planovima za Chelsea.

No, Rudigerova budućnost u Chelseaju ostaje neizvjesna, s obzirom da mu ugovor na Stamford Bridgeu itječe 2022. godine, dok su razgovori oko novog ugovora stagnirali.

Međutim, španjolski list ABC izvještavada Madrid prati Rudigerovu situaciju i napravit će transfer ako ne potpiše novi ugovor.

Los Blancosi žele dovesti igrače kada postanu slobodni, umjesto da potroše ogromne novce za transfere usred finansijskog utjecaja uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Prema ABC-u, planovi Madrida bili bi dovesti Rudigera u španjolsku prijestolnicu zajedno sa superzvijezdom PSG-a Kylianom Mbappeom.

Mbappeu ugovor sa PSG-om istječe sljedećeg ljeta i od siječnja može razgovarati sa drugim klubovima uoči potencijalnog odlaska iz francuske prijestolnice.

Vjeruje se da Madrid želi namamiti Rudigera u klub i zajedno sa njim upariti bivšu zvijezdu Bayerna Davida Alabu.

Rudiger se također povezivao sa Bayernom i priznao je da m je čast što su njemački prvaci zainteresirani za njega.

“Moja budućnost? Osjećam se dobro u Chelseaju gdje sam sada. ”, rekao je Rudiger i nastavio:

“Interes Bayerna me čini sretnim i pokazuje da sam radio stvari kako treba u posljednje vrijeme.”

Uz Rudigera i Mbappea, Madrid se nada da će sljedećeg ljeta u besplatnom transferu dovesti zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!