NaslovnicaVijestiREAL MADRID I BARCELONA ZAGRIZLI ZA BRANIČA: Zvijezda od 60 milijuna eura...

REAL MADRID I BARCELONA ZAGRIZLI ZA BRANIČA: Zvijezda od 60 milijuna eura potencijalna zamjena za Ramosa ili Piquea!

Real Madrid i Barcelona su navodno zainteresirani za potpis veznjaka Intera Milana Skriniara.

Zvijezda od 60

Slovak se etablirao kao jedan od vodećih braniča u Seriji A zahvaljujući svojim nastupima sa Nerazzurima. Do sada je Skriniar upisao 102 nastupa za Inter otkako im se pridružio iz Sampdorije, postigavši četiri gola i tri asistencije.

Ove sezone je nastupio u svih 16 utakmica koje je odigrao Inter, pružajući asistenciju protiv Bologne.

Prema Corriere dello Sportu, i Real Madrid i Barcelona su zainteresirani za potpisivanje 24-godišnjeg braniča koji je prema Transfermarktu trenutno vrijedan 60 milijuna eura.

Skriniar je u odličnoj formi za Inter i nema sumnje da će veći klubovi biti zainteresirani za njegov potpis. Međutim, klub iz Serije A će sigurno da se bori i pokuša zadržati jednog od svojih najvažnijih igrača.

Real Madrid i Barcelona možda imaju problema sa potpisom Skriniara, no branič će sigurno biti veliko pojačanje ako se pridruži bilo kojem klubu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!