NaslovnicaVijestiReal Madrid dovodi Eden Hazarda, ali samo pod jednim uslovom!

Real Madrid dovodi Eden Hazarda, ali samo pod jednim uslovom!

Real Madrid mora žrtvovati jednog igrača da bi doveli Eden Hazarda i to je uslov koji moraju uraditi kako bi doveli Belgijanca u svoje redove. Real Madrid je bio iznimno tih u zimskom prijelaznom roku, ali jedan igrač sa kojim su dugo bili povezani je Eden Hazard.

Real Madrid dovodi

Sada, prema izvješćima Don Balona, ukoliko Madrid napokon dovede Hazarda na ljeto, Plavci će željeti Marca Asensija da zamijeni Belgijanca na Stamford Bridgeu.

Izvješće kaže da je Pep Guardiola također zainteresiran za Asensia i da bi trebali pustiti Sterlinga u Chelsea, jer su Plavci zainteresirani za njega, dok bi on mogao imati slobodan put do Asensia.

Nakon što je prošle sezone stupio na scenu, Asensio je sa svojim sjajnim nastupima brzo uočen kao jedan od najtalentiranijih mladih igrača u španjolskoj ligi. Ipak, mladić se ove sezone borio za redovnu minutažu pod vodstvom Zidanea.

Do sada je Real Madrid imao možemo slobodno reći odličnu sezonu u Ligi prvaka, gdje su stigli do finala na kojem igraju protiv Liverpoola, dok to nije bio slučaj u La Ligi, a Los Blancosi svakako žele da se ojačaju na ljeto. S Hazardom koji je najčešće povezivan sa prelaskom na Bernabeu, moglo bi biti implikacija da će se potencijalni transfer visokog profila doista dogoditi.

Uz Chelsea i Manchester City koji su navodno uključeni u mix, ogromne naknade će sigurno biti u planu, a to bi mogla biti još jedna velika transfer saga ovog ljeta.

Dok je Eden Hazard bio jako povezan sa odlaskom u Madrid, izgledi da će Chelsea potpisati Sterlinga su minimalni. Također je Asensio veliki talent i teško je vjerovati da bi ga Real Madrid bio spreman prodati u ljetnom prijelaznom roku. Hazard je svakako jedan od najboljih igrača u Premier ligi, no sačekajmo i vidjet ćemo što će se dogoditi.

Vjeruje se da bi Asensio mogao biti dodan u transferu za Eden Hazarda na ljetnom prijelaznom roku i vjerojatno će Real Madrid uraditi sve kako bi doveo jednog od najboljih igrača na svijetu u svoje redove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!