NaslovnicaVijestiREAL MADRID NAJAVLJUJE OGROMNE VIJESTI: Ako izgube od Barcelone na kraju mjeseca,...

REAL MADRID NAJAVLJUJE OGROMNE VIJESTI: Ako izgube od Barcelone na kraju mjeseca, najavit će zamjenu za Ronalda!

Real Madrid najavljuje ogromne vijesti! Ako izgube od Barcelone na kraju mjeseca, najavit će zamjenu za Ronalda! Real Madrid je spreman najaviti potpisivanje Chelseajevog i belgijskog talismana Eden Hazarda, ako klub bude izbačen iz Kupa Kralja od Barcelone kasnije ovog mjeseca.

REAL MADRID NAJAVLJUJE

Real je remizirao protiv Barcelone sa 1-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja početkom ovog tjedna, s drugom utakmicom koja će se odigrati na Santiago Bernabeu kasnije ovog mjeseca.

Čini se da su Los Blancosi više nego spremni ublažiti udarac izbacivanja iz natjecanja ako izgube od Barcelone, pogotovo ako je vjerovati Don Balonovim izvješćima.

Prema izvješću, Real je postigao dogovor sa Hazardom o preseljenju u španjolski glavni grad, uz napomenu da se Real i Chelsea tek trebaju dogovoriti oko transfera Hazarda.

U izvješću se također navodi da klub ne može službeno potvrditi potpisivanje Hazarda bez da su dva kluba dala zeleno svjetlo, dok Real želi objaviti potpisivanje Belgijanca ako kasnije ispadnu iz natjecanja.

Hazard je pokazao da ima sve što je potrebno da bi postao glavni igrač Real Madrida, s obzirom na njegove zasluge ove sezone, a Belgijanac je dokazao da je sposoban zamijeniti Cristiana Ronalda u glavnom gradu Španjolske ako mu se pruži prilika.

28-godišnjak je bio jedan od najboljih igrača na svijetu ove sezone, s tim da je krilni igrač jedan od samo nekoliko igrača koji imaju najmanje deset golova u pet najboljih europskih liga u ovoj sezoni.

Belgijska napadačka snaga i sposobnost da sam završi stvari na terenu učinili bi ga više nego adekvatnom zamjenom za Ronalda.

Sve što preostaje za vidjeti je da li je Real stvarno uspio dogovoriti transfer za Eden Hazarda i da li će ga baš objaviti u sljedećih nekoliko tjedana, nešto što ovisi o njihovom drugim rezultatu protiv Barcelone ovog mjeseca.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!