NaslovnicaVijestiReal Madrid: Najveća kriza u klubu nakon 1985 godine!

Real Madrid: Najveća kriza u klubu nakon 1985 godine!

Poraz u Baskiji od ekipe Alavesa samo je potvrdio krizu u kojoj se nalazi trostruki uzastopni evropski prvak, Real Madrid. Niz od tri poraza u ekipi nije bio prisutan još od 1985 godine, što je dokaz o kakvoj krizi se zapravo radi, te da je pod hitno potrebno nešto mijenjati.

Kvalitet ekipa koje u zadnje vrijeme pobjeđuju Real Madrid, postaje sve niži. Sinoć su madriđani poraženi od ekipe Deportivo Alavesa, što je njihov drugi poraz ove sedmice, nakon poraza u Ligi prvaka od ekipe CSKA Moskve. Ako je poraz protiv Seville na tradicionalno neugodnom gostovanju bio prihvatljiv, porazi od ekipa kao što su CSKA ili Alaves su u najmanju ruku sramotni.

>> Transfer glasine: Real Madrid u januaru dovodi veliku zvijezdu, Lyon traži 70 miliona za mladog veznjaka, defanzivac napušta Liverpool

Kraljevski klub je zadnji put na gostovanju protiv Alavesa izgubio prije čak 87 godina, a poraz protiv ove ekipe znači da će Real u “najboljem slučaju zaostajati samo tri boda za vodećim ekipama” kao što je rekao trener Reala Julien Lopetegui, kojem se opasno trese stolica nakon tri vezana poraza.

[su_bonus]

Ono što je još gore za ekipu Reala je neefikasnost. Galaktikosi nisu zabili pogodak na četiri utakmice u nizu, što im se do sada desilo samo dva puta u 116 godina dugoj historiji kluba. Prvi put se to desilo 1982 kada je trener bio Vujadin Boškov, a drugi put tri godine kasnije kada je trener bio španska legenda Amaro Amancio.

Ne treba naglašavati da su oba trenera nedugo nakon toga ostala bez posla, što vjerovatno očekuje i Juliana Lopeteguia, koji se pogodku svoj ekipe nije radovao čak šest sati i 49 minuta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!