Real Madrid plaća 220 milijuna eura za Ronaldovu zamjenu!

Klub sa Santiago Bernabeua spreman je da izdvoji čak 220 milijuna eura za Ronaldovu zamjenu, koji je nakon 9 godina napustio Madrid i prešao u Juventus.

Real Madrid sprema napad na Edena Hazarda, tvrdi britanski Express i spreman je da ponudi Chelseaju 220 milijuna eura na ime obeštećenja!

To je suma koju je postavio engleski klub za belgijskog asa, mada španjolski mediji ne vjeruju da će predsjednik “kraljevskog kluba” Florentino Perez posegnuti za tako “ludim” rješenjem.

Naime, Englezi baziraju informaciju na nekoliko detalja. Prvo, Hazard nije potpisao ponuđeni novi ugovor sa Čelsijem za platu od 17 milijuna eura ili 300.000 funti tjedno. Drugo, njegov prijatelj Thibaut Courtiois je na promociji u Realu rekao da “očekuje ubrzo da mu se Eden pridruži”.

Treće, Real poslije odlaska Cristiana Ronalda mora da kupi “zvijer” od igrača u ofanzivi koji bi uz Karima Benzemu i Garetha Balea činio novi udarni “trozubac”.

Trener Chelseaja Mauricio Sarri i poslije pobede nad Huddersfieldom rekao je da “Hazard nijednim svojim gestom ili porukom nije nagovijestio da bi mogao da ode sa Stamforda”. Vidjećemo u narednih 20 dana šta će učiniti Real.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.