NaslovnicaVijestiREAL MADRID POSLAO PISMO ZA ABERDEEN: "Duboko smo šokirani i ogorčeni..."

REAL MADRID POSLAO PISMO ZA ABERDEEN: “Duboko smo šokirani i ogorčeni…”

Škotski nogomet je u žalosti nakon što je bivši Rangersov i Aberdeenov igrač Neale Cooper nažalost preminuo u ponedjeljak nakon kolapsa. 54-godišnjak je bio jedan od Aberdeenovih ‘Velikana’ – dio tima koji je osvojio Europski kup pobjednika kupova 1983. godine.

Protivnik te noći je bio Real Madrid, gdje su ostvarili pobjedu nad njima sa 2-1 u Švedskoj.

Jedan od njegovih sugirača te noći, Willie Miller, odao je počast Cooperu.

“Cooper je prvi koji nas napušta i utječe na sve nas”, izjavio je Miller, koji ima 63 godine za BBC Scotland.

“Siguran sam da postoji cijeli niz Aberdonijanaca sa pričama koje bi ispričali kada bi naišli na Neale Coopera – to su sve dobre priče.”

“Nećete čuti niti jednu lošu o Nealu. Prvi put sam došao preko njega kada je imao 14 ili 15 godina, gledao sam ga kako se razvija u nevjerojatnog nogometaša, ali mislim da će se pamtiti zbog toga što je život živio u punom smislu te riječi.”

[su_no1forfootball]

To je bio Neale, uvijek sa osmijehom na licu i uvijek sa šalama na usnama i uvijek prijateljski sa svima sa kojima je stupio u kontakt.

“Bio je mnogo voljena osoba – čujete da se o ljudima govori tijekom mnogo godina, ali u ovoj slučaju to je točno 100%.”

Ali čini se da je Cooperova smrt dosegla srca daleko izvan Škotske.

Zapravo, Aberdeenovi su protivnici te noći iz 1983. godine prouzročili jednu klasičnu gestu nakon što je su čuli da je Cooper preminuo.

Poslali su pismo koje glasi: “Duboko smo šokirani i ogorčeni nakon što smo čuli vijest da je jučer preminuo Neale Cooper. Svi smo pod utjecajem ovog tragičnog gubitka i želimo biti sa vama u ovim teškim trenucima.”

“U ime našeg predsjednika, Florentina Pereza i svih nas u Real Madridu, molimo vas da prenesete našu najdublju sućut obitelji i prijateljima Neale Coopera. On će biti u našim molitvama i mislima.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ovo je zaista sjajno od Real Madrida. Sigurno se nije očekivalo da pošalju pismo u kojem izjavljuju sućut Aberdeenu.

R.I.P Neale Cooper.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!