NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao zamjenu za Modrića: Stiže novo pojačanje iz Premier lige

Real Madrid pronašao zamjenu za Modrića: Stiže novo pojačanje iz Premier lige

Vrijeme Emre Cana u Liverpoolu otkucava, njegov ugovor istječe u lipnju, a sada dolaze novi izvještaji koji govore da bi veznjak mogao napustiti Anfield kada mu ugovor istekne, ali njegovo sljedeće odredište ostaje nedifinirano u ovom trenutku.

Real Madrid pronašao

Uz prijavljenu ponudu od 85.000 funti tjedno plus bonusi od Juventusa, Can još uvijek odugovlači kako bi razmotrio svoje mogućnosti do kraja sezone, otvarajući vrata i ostalim klubovima koji bi željeli da ga dovedu.

Jedan od tih klubova koji su navodno zainteresirani za Nijemca je Real Madrid, koji želi da dovede mlađe talente u vezni red, jer je Luka Modrić u svojim 30-im godinama, a prema španjolskom izvoru Don Balonu, Can želi da pređe na Santiago Bernabeu.

Real Madrid je slobodan da razgovara sa igračem oko uvjeta s obzirom na situaciju ugovora i oni bi trebali biti u mogućnosti da zadovolje finansijske zahtjeve.

[su_watch_live_football]

Bivša zvijezda Bayer Leverkusena bio je glavna uloga u Liverpoolovom veznom redu ove sezone i bit će ogroman gubitak ako zaista napusti klub na ljeto, sudbina koja je sve izglednija.

Bayern Munchen je također povezivan sa Canom, kao što su to Manchester United i Chelsea, dok je nekoliko veznjaka spomenuto kao zamjena za Nijemca.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Liverpool i Tottenham žele potpisati Interovog veznjaka Geoffrey Kondogbiu, koji je na posudbi u Valenciji, dok je Redsima rečeno da plate 59 milijuna funti za Napolijevog Jorginha, ukoliko žele da pobijede Arsenala u tom transferu.

Oni također, uz Arseanl i West Ham prate veznjaka Benfice Bryan Cristantea, koji također impresionira na posudbi u Atalanti. On vrijedi oko 27 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!