NaslovnicaVijestiReal Madrid svoje prvo pojačanje pronašao u Premier ligi: Manchester United nudi...

Real Madrid svoje prvo pojačanje pronašao u Premier ligi: Manchester United nudi 200 milijuna eura za njega

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno želi da njegov klub pošalje nevjerojatnu ponudu od 200 milijuna eura kako bi doveo zvijezdu Tottenhama Dele Allija ili Raphael Varanea iz Real Madrida kao što smo ranije naveli, ali ukoliko dovedu Varanea, vjerojatno će Real punim snagama krenuti po Spursovog dragulja.

Real Madrid svoje

Engleski internacionalac je očito vrlo izražen igrač, a Mourinho želi prvo da proba dovesti njega, jer želi pobijediti Real Madrid i Barcelonu u utrci za ovog igrača, piše Don Balon.

Dele Alli je postao jedan od najboljih ofanzivnih veznjaka u Europi posljednjih godina i izgleda da ima svijetlu budućnost na najvećoj razini.

Ipak, sa samo 21 godinu, Alli ima  preko 120 nastupa za Spurse, a postigao je preko 40 golova u svim natjecanjima za njih.

[su_live_koeficijenti]

Bivši omladinac MK Donsa formirao je izvrsno partnerstvo u napadu sa Harryjem Kaneom, koje je The Sun također povezao sa mogućim prelaskom na Old Trafford.

Dele Alli je, međutim, nagovijestio da je njegova budućnost u Tottenhamu sa mnogo pohvale na račun Mauricio Pochettina, gdje je zatim pričao i o ambicijama kluba u nadolazećim godinama.

“Pochettino je veliki trener za mene, velika pomoć u svemu, svaki dan na treningu i u svakodnevnom životu on vas gura naprijed, čineći vas boljom osobom i igračem,” rekao je Dele Alli.

“On vam želi pomoći, gurnuti vas naprijed. U njega vjerujemo, imamo veliko povjerenje u njega i to je najvažnija stvar.”

[su_bonus]

“Prošle smo godine osvojili drugo mjesto u ligi, treće godinu prije, kada smo mislili da smo trebali završiti drugi, ali važno je da i dalje nastavimo kao tim.”

“Važno je da ne stojimo na jednom mjestu i govorimo: ‘Ovo je naša razina’, jer mi smo tim koji je sposoban da guran naprijed i cilja više.”

Za Tottenham je potpisao 2015. godine u posljednjim minutama zimskog prijelaznog roka za 5 milijuna funti.

Dele Alli je 8. kolovoza 2015. godine debitirao za Tottenham protiv Manchester Uniteda u Premier ligi kao zamejna u porazu od 1-0 u gostima na Old Traffordu, gdje je igrao 13 miunuta umjesto Eric Diera.

Dva tjedna kasnije je postigao svoj prvi gol za klub, gdje je ušao također kao zamjena za Christian Eriksena u remiju protiv Leicester Cityja. Sada ga želi Real Madrid, Barcelona i Manchester United. Vjerujem da je Real Madrid glavni konkurent, pa tko ne bi želio otići tamo? Da li Dele Alli može biti zamjena za Ronalda, što vi mislite?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!