NaslovnicaVijestiREAL MADRID U PROBLEMIMA: Eden Hazard će potpisati novi ugovor sa Chelseajem,...

REAL MADRID U PROBLEMIMA: Eden Hazard će potpisati novi ugovor sa Chelseajem, samo pod jednim uslovom!

Real Madrid u problemima kada je Hazard u pitanju! Eden Hazard će potpisati novi ugovor sa Chelseajem, samo pod jednim uslovom! Eden Hazard je, kako se izvješćuje, spreman pristati na novi dugoročni ugovor sa Chelseajem sve dok Real Madrid ne dođe sa ponudom za Belgijanca.

REAL MADRID

To je prema pisanju Bleacher Reporta, koji bilježi da Los Blancosi nisu imali nikakvog kontakta sa Chelseajem u vezi Hazarda, te da bi, ako to ne učini uskoro, belgijski internacionalac mogao obonoviti razgovore o novom ugovoru tijekom ljeta.

U izvješću se također primjećuje da će ovaj posao biti najveći u klubu, a bivši Lilleov igrač bi trebao zarađivati oko 300.000 funti tjedno ako bi sklopio dogovor sa klubom sa Stamford Bridgea.

Ova vijest će biti sjajna za navijače Chelseaja, budući da je Hazard najbolji igrač kojeg je klub imao već dugo vremena i sigurni smo da će njihovi navijači biti slomljenog srca da ga vide kako će se preseliti u jednu od glavnih europskih ekipa.

Hazard je ove sezone bio u žestokoj formi, skupljajući duple brojke za golove i asistencije samo u ligi, što je veliki podvig s obzirom na to da je on krilni igrač i igrao je samo 22 utakmice do sada.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!