NaslovnicaVijestiReal Madrid v Roma: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Real Madrid v Roma: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Sve što trebate znati prije ove utakmice napisali smo vam ispod. Real Madrid će sutra gledati da osigura prolazak u četvrtinu-finala Lige prvaka protiv Rome na Santiago Bernabeu.

Sve što trebate znati prije ove utakmice

Gdje gledati uživo?

Utakmica počinje u 20:45h. Možete gledati na programu Arene Sport 3.

Pregled

Real Madrid je veliki favorit da prođe u svoju šestu poredu četvrtinu-finala nakon što su pobijedili Romu u prvoj utakmici u Italiji.

Španski giganti su u izvrsnoj golgeterskoj formi, sa Cristiano Ronaldom koji je postigao četiri u nevjerovatnoj pobjedi protiv Celte Vigo od 7-1 na Santiago Bernabeu, 5. marta.

Plejmejkeri Luka Modrić i Toni Kroos će se vratiti i bit će dostupni za domaćina sutra navečer nakon što su propustili utakmicu protiv Celte. Karim Benzema i dalje neće biti dostupan zbog povrede zadnje lože, ali Gareth Bale će biti dostupan kako bi odigrao svoj prvi start u posljednja dva mjeseca.

Roma se zagrijala za svoje putovanje u glavni grad Španije pobijedivši Fiorentinu rezultatom 4-1, kod kuće, sa Mohamed Salahom, koji je postigao dva gola. Ekipa iz Serije A nije pobijedila utakmicu u gostima u Ligi prvaka od novembra 2010. godine.

Defanzivni dvojac Daniele De Rossi i Antonio Rudiger neće biti dostupni zbog povrede.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Izjave menadžera

Zinedine Zidane: “Važno je da je uoči Lige prvaka Bale izgledao vrlo dobro i sretan je što će igrati nakon toliko vremena. Vidjet ćemo da li je spreman, ali moje osobno mišljenje je da jeste. Razgovarali smo na poluvremenu…izašli smo vrlo jaki u drugom (protiv Celte), više smo i bolje organizirani, a kada postignete gol onda sve postaje lakše.”

Luciano Spalleti: “Totti je povijest Rome, najbolji talijanski igrač u poslijeratnom dobu i mnogo toga sam naučio od njega. Njegovi potezi su uvijek bili uzeti kao primjer mladim igračima. On je dao toliko toga fudbalu i jedino ispravno je da smo to prepoznali. Nadam se da završava svoju karijeru na najbolji mogući način i neka sluša ono što mu njegovo srce kaže. Bez sumnje, moja uloga postaje teška u ovoj situaciji, ali ja imam apsolutno poštovanje za njega i njegovu karijeru.”

Forma timova u posljednjih pet utakmica

Real Madrid: WWLDW
Roma: WWWLW

Koeficijenti

Real Madrid: 1.40
Neriješeno: 5.25
Roma: 8.50

cqNFRrv

Predviđeni timovi

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; Rodriguez, Bale, Ronaldo

Roma: Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Vainqueur, Nainggolan; Salah, Perotti, El Shaarawy

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!