NaslovnicaVijestiREAL MADRID ZAGRIZAO: Evo što je Mohamed Salah rekao povodom interesa 'kraljevskog...

REAL MADRID ZAGRIZAO: Evo što je Mohamed Salah rekao povodom interesa ‘kraljevskog kluba’

Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah je povezan sa zapanjujućim transferom u Real Madrid nakon Coutinhovog odlaska iz Liverpoola u Barcelonu za 145 milijuna funti.

REAL MADRID ZAGRIZAO

Madrid je obranio trofej Lige prvaka i bili su prvi klub u svijetu koji je to učinio, ali trenutno se nalaze na četvrtom mjestu u La Ligi, 16 bodova iza Barcelone.

Salah, koji ima 24 godine, potpisan je iz Rome za 37.1 milijuna funti u ljeto i bio je otkriće za Jurgen Kloppa.

Egipatski krilni igrač je već postigao 23 golova za Liverpool i legenda Jamie Carragher je hvalio bivšeg igrača Chelseaja.

[su_live_koeficijenti]

“Od svih transfera prošlog ljeta, nitko nije imao veći utjecaj nego Liverpoolov Mohamed Salah”, rekao je Carragher u studenom.

“Mnogo je kritika na Liverpoolova pojačanja posljednjih godina – mnogo njih zasluženo. Ali, baš kao i potpisivanjem Sadio Manea 2016. godine, vrlo su dobro potrošili novac i na Salaha i njegov povratak u Englesku nakon razočaravajuće forme u Chelseaju.”

“Platiti preko 35 milijuna funti se činilo riskantno, ali kao što je bio slučaj sa Maneom, Salah je već izgledao skuplje nego što je koštao.”

Liverpoolova zvijezda je potpisala za Chelsea u siječnju 2014. godine, ali je dobio samo šest utakmica Premier lige da se dokaže pod Jose Mourinho, što naravno nije uspio i prodan je Romi.

[su_cashout]

Mnogo špekulacija je u Engleskoj i Španjolskoj izašlo na vidjelo kada je Salah u pitanju. Navodno se tvrdi da je Real Madrid zainteresiran za njega i da ga želi dovesti na ljeto – a igrač je poslije toga reagirao na društvenim medijima.

Objava koju je postavio Salah na arapskom jeziku, grubo je prevedene i glasi: “Mnogo je glasina koje nisu tačne u posljednje vrijeme i neće biti komentara na njih.”

Točno ono što navijači Liverpoola žele čuti.

Španjolska Marca je također u četvrtak navečer izvadila neke Salahove citate u vezi sa Real Madridom i izvještajima o njemu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Pa, čuo sam toliko glasina da mi to više i ne smeta”, rekao je Salah i nastavio: “U Liverpoolu se jako dobro postupaju prema meni i u ovom trenutku, ja pripadam Liverpoolu i sretan sam na Anfieldu.”

Liverpool je bio prisiljen prodati Coutinha u Barcelonu nasuprot od njihovih želja, ali vjerujemo da će Klopp biti uporan i reći da Salah nije na prodaju ni pod koju cijenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!