NaslovnicaVijestiReal odlučio da će nogometaš Milana zamijeniti Asensija

Real odlučio da će nogometaš Milana zamijeniti Asensija

Marco Asensio ima ugovor s Real Madridom do sljedećeg ljeta. Nakon što je divljao na klupi tijekom utakmice s Mallorcom u petom kolu La Lige i šuškanja da će u Barcelonu otići kao slobodan igrač, pojavile su se informacije o njegovoj potencijalnoj zamjeni.

Mundo Deportivo objavio je kako je madridski klub već donio odluku prema kojoj će Brahim Diaz zamijeniti Asensija sljedeće sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Radi se o 23-godišnjem ofenzivcu koji je na posudbi u Milanu već dvije godine te će u talijanskom prvaku ostati do kraja tekuće sezone.

Katalonski mediji raspisali su se da Milan može otkupiti Diaza za 22 milijuna eura. Ako Milan plati taj iznos, Real ga može opet vratiti za 30 milijuna eura.

Diaz je 2014. kao mladić iz Malage otišao u Manchester City. No, u engleskom klubu nije dobio priliku, već je 2019. godine došao u Real. Za španjolsku reprezentaciju upisao je jedan nastup i jedan pogodak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!