NaslovnicaVijestiReal pripremio 300 milijuna eura za ljetni shopping, a ovo su želje!

Real pripremio 300 milijuna eura za ljetni shopping, a ovo su želje!

Real Madrid trenutno proživljava sezonu iz noćne more. Nalaze se na četvrtom mjestu u LaLigi, na minus 19 su od svojih najvećih rivala – Barcelone, a da stvar bude još i gora ispali su i iz Kupa kralja i to na svom stadionu od Leganesa. Zidane je prodao ključne ‘rezerve’, a doveo igrače kojima ne vjeruje.

Protekle dvije sezone Real Madrid izdominirao je sve, samo u 2017. osvojili su 5 trofeja – sve osim kupa! Real Madrid imao je najbolji roster svijeta – na golu sjajnog Keylora Navasa, na pozicijama stopera Pepea, Varanea, Ramosa, na desnom bočnom Danila i Dani Carvajala te lijevo Marcela, a uz sve to imali su i Nacha koji je pokrivao sve te pozicije. U veznom redu imali su Kovačića, Isca, Jamesa, Kroosa, Casemira, Modrića, a u napadu Lucasa Vasqueza, Balea, Ronalda, Benzemu, Moratu i Diaza.

[su_bonus]

Real je ostao bez Moratu, Danila, Diaza, Jamesa i Pepea. Doveli su Valleja koji nije na razini kao što je to bio Pepe, Mayoral nije Morata, a Llorente i Ceballos nisu James. Dodate li tome vidljiv pad forme kod većine igrača, posebnice Cristiana Ronalda, najboljeg igrača svijeta koji igra najgoru sezonu u karijeri. Ukoliko on ne bude pravi u knock-out fazi Lige prvaka za Real je sezona gotova i Zidane je vjerojatno bivši.

Perez pripremio 300 milijuna eura

Zimski prijelazni rok još uvijek traje, ali Realu to nije dovoljno atraktivan prijelazni rok jer igrači koji oni dovode su igrači koji igraju knock-out fazu Lige prvaka i nisu im od posebno velike pomoći ako ih sada dovedu, ali zato na ljeto kreće pravi shopping, poput onog 2009. godini.

[su_live_koeficijenti_v2]

Svi se sjećamo te famoze 2009. godine kada je Real pokazao svijetu zašto su ‘kraljevski klub’, kada su u klub doveli Kaku, Cristiana Ronalda, Benzemu, Xabi Alonsa, Raula Albiola i Arbelou. Nešto slično Real namjerava napraviti i ovo ljeto, a njihove glavne transfer mete su:

Neymar Junior, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Álvaro Odriozola, Eden Hazard, Harry Kane, David De Gea.

Naravno, to su samo postavljene želje, nekih od njih će doći, neki neće, ali predsjednik kluba Florentino Perez zna da je vrijeme za smjenu generacije jer igrači koji su lider ove momčadi sada su svi na 31+ godine. Sergio Ramos, Benzema, Modrić, Ronaldo…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!