NaslovnicaVijestiREAL PROTIV AJAXA U OSLABLJENOM SASTAVU: Evo kakvu će momčad večeras izvesti...

REAL PROTIV AJAXA U OSLABLJENOM SASTAVU: Evo kakvu će momčad večeras izvesti Santiago Solari!

Real protiv Ajaxa u oslabljenom sastavu večeras u 21 sat. Evo kakvu će momčad večeras izvesti Santiago Solari!

Real protiv Ajaxa

Santiago Solari će biti bez usluga kapetana i obrambenog stuba Sergia Ramosa, kada Real Madrid bude igrao večeras protiv Ajaxa na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka.

Real Madrid će nastojati da preživi drugu utakmicu osmine finala Lige prvaka, kada se u utorak budu sastali na Santiago Bernabeu sa nizozemskim gigantima Ajaxom u drugoj utakmici osmine finala.

Ekipa Santiago Solarija u ovu utakmicu ulazi sa izrazitom prednošću, pobijedivši momčad Erik ten Haga sa 2-1 u prvoj utakmici, što ih stavlja u dobru poziciju. Činjenica da nemaju ozlijeđenih igrača, osim Marcosa Llorentea, doći će kao poticaj za Real pred ovaj susret.

Međutim, trenutni prvaci Lige prvaka morat će u ovaj susret ući bez prisustva kapetana Sergija Ramosa. Španjolac je dobio zabranu za dva susreta nakon što je namjerno dobio žuti karton u prvoj utakmici prošlog mjeseca, što znači da će propustiti i prvu utakmicu četvrtfinala, ako se Real Madrid kvalificira.

Govoreći o njegovoj odsutnosti, Solari je na svojoj konferenciji za novinare pred utakmicu rekao: “Žao mi je što neće igrati. On je vrlo važan igrač za nas. On je vođa. Imamo igrače sa bogatim iskustvom i kvalitetnom koji će uskočiti. Karakter Ramosa je usađen u tim.”

Slobodno Ramosovo mjesto bi mogao preuzeti Nacho Fernandez. Osim te promjene, u obrani se ne očekuju neke velike promjene: Dani Carvajal, Raphael Varane i Sergio Reguilon drže svoja mjesta u prvih 11 zajedno sa Thibaut Courtoisom.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!