NaslovnicaVijestiRealovac otkrio kako je Modrić isprovocirao Salaha nakon finala Lige prvaka

Realovac otkrio kako je Modrić isprovocirao Salaha nakon finala Lige prvaka

Nogometaš Real Madrida Rodrygo otkrio je riječi kojima je hrvatski igrač Luka Modrić isprovocirao Mohameda Salaha nakon što je Kraljevski klub u finalu Lige prvaka pobijedio Liverpool i osvojio 14. naslov u ovom natjecanju.

Real je slavio golom Viniciusa u drugom poluvremenu, a iako je Liverpool u 90 minuta imao puno više od igre i bolje prilike, na kraju je junak španjolske momčadi bio vratar Courtois koji je u nekoliko navrata zaustavio pokušaje momčadi s Anfielda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako je prije finala Lige prvaka najavio osvetu za poraz od 2018. godine, Salah se nakon još jedne izgubljene utakmice morao suočiti sa svojim riječima i najavama, što je Modrić u jednom trenutku iskoristio.

Dok su igrači Liverpoola išli po medalje na predaju poraženoj momčadi, Modrić je jednu rečenicu dobacio Salahu, a sve je to otkrio Rodrygo.

“Moram vam ispričati jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpoola su prošli pored nas, Salah je bio utučen, a Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: ‘Dobro, dobro, pokušaj opet drugi put…’, otkrio je igrač Reala.

Modrić je u Real stigao prije deset godina iz Tottenhama i s Kraljevima osvojio 19 trofeja, od kojih su pet Liga prvaka.

Nedavno je produžio ugovor na još godinu dana i rekao da nastavlja s istim entuzijazmom i željom koju je imao od prvog dana.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!