NaslovnicaVijestiRedsi pojačavaju momčad: Klopp je u Španjolskoj pronašao iznenađujuću akviziciju za Liverpool

Redsi pojačavaju momčad: Klopp je u Španjolskoj pronašao iznenađujuću akviziciju za Liverpool

Veznjak Celte iz Viga, Gabri Veiga, na vrhu je liste želja njemačkog trenera Jurgena Kloppa koji s klupe vodi Liverpool. Ranije su interes za Veigu pokazali Manchester City, Manchester United i Newcastle, ali španjolski mediji pišu da je Liverpool glavni favorit za njegov potpis.

Klopp 21-godišnjeg veznjaka vidi kao novog lidera veznog reda kluba s Anfield Roada koji sljedeće sezone neće sudjelovati u Ligi prvaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cijena koju bi Redsi trebali platiti za ovog veznjaka je 40 milijuna eura.

Veiga je ove sezone u 40 odigranih utakmica zabio 11 golova i upisao četiri asistencije, dok je jednom nastupio za U21 španjolsku reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!