NaslovnicaVijestiREVOLUCIJA U JUVENTUSU: Evo što se dogodilo po prvi put u povijesti...

REVOLUCIJA U JUVENTUSU: Evo što se dogodilo po prvi put u povijesti Juventusa nakon što je Can potpisao ugovor!

Njemački veznjak Emre Can jučer je potpisao četverogodišnji ugovor sa Juventusom, u koji je stigao besplatno nakon isteka ugovora sa Liverpoolom, a prilikom potpisa tog ugovora postao je prvi igrač u povijesti kluba koji dobija otkupnu klauzulu.

Emre Can potpisao za Juventus

Naime, čelnici kluba su u ugovor njemačkog reprezentativca odlučili uključiti i otkupnu klauzulu u vrijednosti od 50 miliona eura, što se nikad ranije dogodilo kada je u pitanju ‘Stara dama’.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, ova klauzula nije poput standardnih otkupnih klauzula koje su obavezne za sve klubove u španjolskoj La Ligi. Ona će važiti samo za klubove van Italije, te se neće moći aktivirati do početka njegove treće sezone u klubu, odnosno sezone 2020/21. To znači da ju nitko neće moći aktivirati barem do zimskog prelaznog roka 2021. godine.

Još uvijek nije poznato da li će vodstvo talijanskog prvaka nastaviti uključivati ovakve klauzule i ugovore novih pojačanja, ali to bismo mogli uskoro saznati, s obzirom da bi u klub moglo doći još zvijezda do kraja ovog ljetnog prelaznog roka. Emre Can je u Liverpool stigao iz Bayer Leverkusena u ljeto 2014. godine za samo 12 miliona eura, te se od tada razvio u jednog od najboljih veznjaka u Premier ligi. U ukupno četiri sezone provedene na Anfieldu odigrao je 167 utakmica u svim takmičenjima, postigao 14 golova i podijelio 12 asistencija, od čega je prošle sezone nastupio ukupno 38 puta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!