NaslovnicaVijestiRijeka dovela pojačanje iz Rusije!

Rijeka dovela pojačanje iz Rusije!

HNK Rijeka će u četvrtak u 20 sati na svom stadionu igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola konferencijske lige protiv Gzire koja dolazi iz Malte. U gostima je u prvoj utakmici Rijeka slavila sa 2-0 i bilo bi zaista veliko iznenađenje da ne prođe dalje.

Dok Riječani čekaju uzvratni susret na Rujevici, klub je radio na dovođenju novog pojačanja.

Naime radi se o lijevom beku iz Rubina Kazana Mihailu Merkulovu, 27-godišnjak koji je odigrao više od 100 utakmica u ruskom prvenstvu.

Detalji ovog transfera još uvijek nisu poznati, a evo izjave i trenera Tomića.

“Moramo biti ozbiljni u ovom drugom susretu i nadamo se nastavku pozitivnog niza. Vidjeli smo kako su opasna i agresivna ekipa u prvoj utakmici i mi moramo odgovoriti na isti način i pokazati da znamo igrati napadački nogomet, te da pobjeda u gostima nije bila slučajnost.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!