NaslovnicaVijestiRijeka dovela pojačanje iz Rusije!

Rijeka dovela pojačanje iz Rusije!

HNK Rijeka će u četvrtak u 20 sati na svom stadionu igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola konferencijske lige protiv Gzire koja dolazi iz Malte. U gostima je u prvoj utakmici Rijeka slavila sa 2-0 i bilo bi zaista veliko iznenađenje da ne prođe dalje.

Dok Riječani čekaju uzvratni susret na Rujevici, klub je radio na dovođenju novog pojačanja.

Naime radi se o lijevom beku iz Rubina Kazana Mihailu Merkulovu, 27-godišnjak koji je odigrao više od 100 utakmica u ruskom prvenstvu.

Detalji ovog transfera još uvijek nisu poznati, a evo izjave i trenera Tomića.

“Moramo biti ozbiljni u ovom drugom susretu i nadamo se nastavku pozitivnog niza. Vidjeli smo kako su opasna i agresivna ekipa u prvoj utakmici i mi moramo odgovoriti na isti način i pokazati da znamo igrati napadački nogomet, te da pobjeda u gostima nije bila slučajnost.”

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!