NaslovnicaVijestiRijeka u ogromnim problemima dva dana prije utakmice sa Napolijem!

Rijeka u ogromnim problemima dva dana prije utakmice sa Napolijem!

Rijeka će u četvrtak gostovati kod Napolija u 4. kolu grupne faze Europske lige, gdje će biti čak bez osam igrača koji imaju koronavirus, potvrdio je hrvatski klub na službenim stranicama.

Rijeka u ogromnim problemima

“Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (utorak, 24. studeni 2020.) osam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19).

S obzirom na zakon o zaštiti osobnih podataka, ne mogu objavljivati identit osoba koje su pozitivne na koronavirus. Igrači koji su zaraženi su već odradili period samoizolacije, ali zbog pozitivnih testova neće biti u mogućnosti igrati protiv Napolija.

UEFA je rekla da svi timovi koji imaju barem 13 igrača na raspolaganju sa vratarom, odigravanje utakmica će se održati, sve ispod toga bi odgodilo ovaj susret.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!