NaslovnicaVijestiRiquelme: Argentina će biti svjetski prvak samo ako...

Riquelme: Argentina će biti svjetski prvak samo ako…

Juan Roman Riquelme uvjeren je da će Argentina biti svjetski prvak sljedeće godine, ali samo ako Leo Messi bude na svojoj razini u Rusiji.

svjetski prvak

Riquelme, bivši veznjak Boce Juniors, Villarreala i Barcelone, vjeruje da je došlo vrijeme da na SP u Rusiji “gaučosi” osvoje trofej koji čekaju od 1986. godine.

“Svi se nadamo da će biti uspješan Mundijal za Argentinu, da će igrači opravdati očekivanja, Messi iznad svih. Argentina ima velike šanse da osvoji titulu, ako je Messi u svom ritmu ništa nije komplicirano. Puno toga od njega ovisi”, rekao je Riquelme.

[su_watch_live_football]

Argentina nije blistala u južnoameričkim kvalifikacijama, tek je u posljednjem kolu zahvaljujući het-triku Messija u Ekvadoru izborila mjesto na Svjetskom prvenstvu, ali ekipa u kojoj su još Mauro Icardi, Sergio Agüero, Paulo Dybala svakako može mnogo više.

Za Riquelmea, najbolji igrač na svijetu je Lionel Messi, a iznio je i niz komplimenata za Cristiana Ronalda, trenutnog vlasnika “Zlatne lopte”.

Rakitić otkrio protiv kojeg igrača ne bi želio ići jedan na jedan

Real Madrid u odmaklim pregovorima sa Hazardom, Arsenal spreman poslati ponudu za zvijezdu Chelseaja, Liverpoolov napadač napušta Anfield

“Argentinci moraju biti sretni što imaju Mesija. Ronaldo vuče Mesija i obrnuto, odlični su obojica. Ipak, mislim da je Leo najbolji, nevjerojatan je”, zaključio je Riquelme.

Za seniorsku reprezentaciju Argentine debitirao je protiv Kolumbije i to na Bocinoj Bomboneri gdje je prvu reprezentativnu utekmicu odigrao i Maradona.

Njegovim pogotkom Brazilu Argentina se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj čak godinu dana prije početka natjecanja, a uslijedio je i sjajan nastup na Kupu konfederacija. Na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj Argentina je došla do četvrtfinala izgubivši od Njemačke na jedanaesterce.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 51 utakmicu i postigao 17 golova, u periodu od 1997. do 2008. godine. Argentina će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!