NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski odlazi u Englesku!

Robert Lewandowski odlazi u Englesku!

Njemački mediji bruje o jednom od najspektakularnijih transfera posljednjih godina. Radi se o Robertu Lewandowskom koji je navodno spreman preći u Englesku.

Londonski Chelsea ove sezone ima problema sa napadačima, nakon što su doveli Wernera koji je uspio postići samo 12 golova što je razočaravajuće za jednog napadača. Nakon katastrofalne sezone, Chelsea će uraditi sve kako bi doveo Roberta Lewandowskog.

Nevjerojatni Poljak je sa Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti, a pri tome je srušio i brojne golgeterske rekorde.

Chelsea također razmatra opciju da pošalje Wernera u zamjenu za Lewandowskog, jer se navodi kako bi se Werner u Bundesligi vratio u formu, jer se tamo osjeća dobro.

Pored Chelseaja, za Lewu je zainteresirana i Barcelona, dok je Poljak i na radaru PSG-a, u slučaju da Kylian Mbappe ode u Real Madrid.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!