NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski sa ovom izjavom iznenadio pristaše Bayerna!

Robert Lewandowski sa ovom izjavom iznenadio pristaše Bayerna!

Napadač Bayerna, Robert Lewandowski kako samo kaže trenutno je usredotočen na završetak ove sezone, ali ne krije da također razmišlja i na duži rok. U prošlosti je razmišljao o napuštanju Bayerna, dok je sada situacija drugačija.

Prošlog ljeta, poljski napadač Robert Lewandowski svim silama pokušao je i želio napustiti ekipu Bayerna, ali kad je shvatio da ga u Munchenu ne namjeravaju prodati ni pod koju cijenu, zajedno sa svojim agento Pini Zahavijem su odustali od odlaska. Očigledno je da se ponajbolji napadač u zadnjem desetljećju sada pomirio sa svojom sudbinom i prihvatio ideju o dugoročnom ostanku u redovima njemačkog diva.

Mohamed Salah otkrio što je rekao Jurgen Kloppu nakon utakmice protiv Tottenhama!

Stoga je ideja potpisivanja novog ugovora već u procesu implementacije.

“Prvi razgovori o ovoj temi već su dovršeni, ali će se nastaviti kasnije, jer sam trenutno usredotočen na završetak sezone. Ali sada mogu zamisliti, da ću u Bayernu ostati na duži rok”, navodi Kicker, pozivajući se na izjavu bivšeg nogometaša Borussie iz Dortmunda.

Lewandowski ima ugovor sa Bayernom potpisan 2021. godine koji bi trebo produžiti na još dvije sezone te bi po isteku ugovora ovaj Poljak napunio 34. godine što bi značilo da bi karijeru mogao završiti u Munchenu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!