NaslovnicaVijestiRoberto Firmino otkrio tajnu o iznimnom napadačkom tandemu: Nikada nisu bili najbolji...

Roberto Firmino otkrio tajnu o iznimnom napadačkom tandemu: Nikada nisu bili najbolji prijatelji

Brazilski napadač Roberto Firmino pisao je o Mohamedu Salahu i Sadiju Maneu u svojoj knjizi “Da, gospodine – Moje godine u Liverpoolu”. Kako je istaknuo, njih dvojica nikada nisu bili najbolji prijatelji, ali su bili pravi profesionalci, iako on u tom nesporazumu nikada nije stao ni na jednu ni na drugu stranu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Poznajem te momke jako dobro, bolje od ikoga. Mane i Salah nikad nisu bili najbolji prijatelji, svatko se držao za sebe, rijetko je bilo vidjeti njih dvojicu da razgovaraju, nisam siguran ima li to ikakve veze sa rivalstvom između Egipta i Senegala na afričkim natjecanjima. Stvarno ne znam. Nikada nisu prestali pričati, nisu se svađali, ponašali su se kao pravi profesionalci. Nikada nisam stao na stranu nekog od njih dvojice i zato me i vole.

Uvijek sam dodavao loptu obojici jer mi je bila najvažnija pobjeda momčadi. Mnogi se fokusiraju na to što sam donio tom napadačkom trojcu, ali možda je najvažniji ljudski faktor, moja uloga mirotvorca i ujedinitelja. Da to nisam učinio, ne bi bilo ničega osim sukoba između njih dvojice”, napisao je Firmino i dodao:

“Možda me zato Jurgen Klopp najčešće mijenjao. Nas trojica smo bili različite osobnosti i šef je znao da se neću ljutiti i bacati boce na teren nakon takve situacije. Ako bi mi smetalo, razgovarao bih sa šefom privatno. Kad je trebala izmjena lakše je bilo skloniti Bobbyja nego uznemiriti njih dvojicu.To su svi znali pa i ostali nogometaši.To je bila najstrožije čuvana tajna u Liverpoolu i naravno nitko me nikad nije pitao što sam mislio ili kako sam se osjećao. To je jednostavno moja priroda. Tim je na prvom mjestu i šef je to znao.”

Firmino je bio član Liverpoola od 2015. do 2023. godine, nakon čega je prešao u Al Ahli prošlog ljeta. U tekućoj sezoni, u 13 odigranih utakmica, postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija.

Ovaj 32-godišnjak je za brazilsku reprezentaciju odigrao 55 utakmica i postigao 17 golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!