NaslovnicaVijestiRoman Abramović izabrao novog menadžera: On će biti zamjena za Antonio Contea

Roman Abramović izabrao novog menadžera: On će biti zamjena za Antonio Contea

Chelsea je Tottenhamovog menadžera Mauricio Pochettinoa označio kao njihovog glavnog kandidata za zamjenu Antonio Contea, navodi se u izvješćima.

Roman Abramović izabrao

Conte je vodio Chelsea do naslova prvaka u svojoj prvoj sezoni u Engleskoj, ali njegov položaj je sada pod prijetnjom nakon nedosljedne sezone.

Chelsea bi još mogao osvojiti FA kup ove sezone, ali su već ispali iz Lige prvaka i suočavaju se sa teškom bitkom kako bi završili u prva četiri.

Conte je također bio u sukobima sa Diego Costom i David Luizom, dok je Talijan također javno kritizirao Chelseajev odbor u vezi sa politikom transfera.

[su_watch_live_football]

Chelsea istražuje alternative za Contea i izvješća su tvrdila da je klub već održao razgovore sa Luis Enriqeom i Thomas Tuchelom.

No, prema The Sunu, Pochettino je Chelseajev prvi izbor, a Roman Abramović je bio impresioniran argentinskim stručnjakom i svime što je napravio u Tottenhamu.

Izvješće tvrdi da će Abramović da se raspita o dostupnosti Pochettina, iako će predsjednik Spursa Daniel Levy nastojati da zadrži 46-godišnjaka.

[su_live_koeficijenti]

Conte je u međuvremenu priznao da je po prvi put pred sukom Tottenhama nesiguran oko svoje budućnosti u Chelseaju. Navodno je rekao da nije siguran da li će poslije ove utakmice ostati menadžer.

“Ne znam. Moramo biti iskren, ne znam – rekao je Talijan. Ovo nije moj problem. Problem je za klub, a ne mene.”

Pochettino je u Tottenham došao 7. svibnja 2014. godine, gdje potpisuje ugovor od pet godina. Do sada je trenirao Espanyol i Southampton.

U Espanyol je došao 2009. godine, a zadatak mu je bio da ih spasi ispadanja. Njegov prvi meč je bio protiv Barcelone u Španjoskom kupu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!