NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku: "Chelsea je bio moj četvrti izbor na ljeto"

Romelu Lukaku: “Chelsea je bio moj četvrti izbor na ljeto”

Romelu Lukaku je priznao da se na ljeto želio pridružiti Barceloni, Real Madridu ili Bayernu Münchenu umjesto da se vrati u Chelsea.

Prvi dio bombaškog intervjua belgijskog napadača za Sky Italia pao je u četvrtak i izazvao ozbiljnu pometnju nakon što je Lukaku otkrio da je nezadovoljan u Chelseaju, a zatim kritizirao i Thomasa Tuchela, te otkrio želju da se vrati u Inter u budućnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napustio je Nerazzurre zbog drugog odlaska u Chelsea, koji je platio 97.5 milijuna funti i vezao ga petogodišnjim ugovorom od 212.000 funti tjedno.

Ali ponovni susret s Chelseajem bio je sve samo ne san za 28-godišnjaka, koji je imao ambicije pridružiti se “tri momčadi na vrhunskoj razini” o kojima “svi igrači sanjaju”.

Kada nije bilo interesa ni Barce, ni Reala ni Bayerna, Lukaku je promijenio planove.

“Prošlog ljeta otišao sam razgovarati s upravom Intera i tražio sam novi ugovor”, rekao je Lukaku za Sky Italia.

“Rekao sam: imam 28 godina, želio sam planirati svoj život u Italiji s novim ugovorom… ali Inter je rekao ne. Možda nije postojala ekonomska mogućnost. Za mene je to bilo teško prihvatiti.”

“Tri su momčadi na vrhunskoj razini: Barcelona, ​​Real, Bayern. Svi igrači sanjaju o njima, to je istina. Mislio sam da ću nakon Intera ići u jedan od tih klubova.”

“Ovo se nije dogodilo i rekao sam: postoji samo jedan klub u kojem se mogu zamisliti, to je Chelsea.”

“Prošlog ljeta nisam razmišljao o odlasku u Chelsea dok nisu stvarno došli s ponudom. Simone Inzaghi se jako dobro ponašao prema meni.”

“Kada me Chelsea kontaktirao, bio je to izazov za mene. Također zato što mi je jako smetalo što nikada nisam osvojio naslov Premier lige u 8 godina.”

“Bilo je teško odbiti priliku da se vratim u Premier ligu u klubu za koji navijam od malih nogu.”

Lukaku je zabio sedam golova u 18 nastupa tijekom svog drugog boravka na Stamford Bridgeu, ali trenutno nije oduševljen svojom ulogom.

Kao odgovor, Tuchel je rekao da će o tome razgovarati s Lukakuom i da taj intervju “donosi buku” i da “nije od pomoći” pred veliku utakmicu sa Liverpoolom za vikend.

Tijekom istog intervjua, Lukaku je tvrdio da je odbio unosnu ponudu Manchester Cityja godinu dana prije potpisa za Chelsea jer mu nije odgovaralo vrijeme.

Unatoč njegovim primjedbama, ne očekuje se da će bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda napustiti zapadni London u siječanjskom prozoru.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!