NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku otkrio je tko mu je bio idol dok je odrastao

Romelu Lukaku otkrio je tko mu je bio idol dok je odrastao

Belgijski reprezentativac Romelu Lukaku, koji govori nekoliko jezika, jučer je dao intervju za ESPN Brazil na portugalskom, u kojem je izjavio kako je jako blizak sa brazilskim narodom.

Lukaku otkrio kako mu je Adriano idol

Dok je pričao o legendarnim brazilskim igračima koji su ostavili veliki utjecaj na njega, bivši igrač Evertona i Chelseaja je otkrio kako je bivši napadač Intera i brazilski reprezentativac Adriano bio njegov veliki idol.

S obzirom da ima velikih sličnosti sa legendarnim Adrianom, koji je također bio ljevak, te fizički dosta jak, Lukaku otkriva kako se često poistovjećivao s njim: “Imam dobar odnos sa ljudima iz Brazila i stvarno volim brazilske igrače. Kad sam bio mali, Adriano je bio moj veliki idol, jer sam imao iste kvalitete kao i on. Bio sam vrlo snažan, imao sam sličan udarac lijevom nogom kao i on. Nadam se da će opet zaigrati jer je sjajan igrač i jako ga volim.”

Lukaku otkrio kako mu je Adriano idol

24-godišnjak je prošlog ljeta stigao na Old Trafford iz Evertona u transferu vrijednom čak 85 miliona eura. Na pitanje novinara zašto je odabrao Manchester United, on je odgovorio kako je želio igrati pod vodstvom Josea Mourinha.

“U Manchester United sam stigao jer sam oduvijek imao san igrati pod vodstvom Josea Mourinha. Kada sam imao 11 godina, bio sam u Chelseaju. Govorio sam roditeljima kako jednog dana želim raditi s njim, jer stvarno volim njegov trenerski karakter.”

[su_no1forfootball]

“Osvojio je mnogo naslova sa Chelseajem i Portom i vrlo sam sretan što konačno surađujem s njim. On je trener koji zna što treba učiniti kako bi pobijedio na utakmici i uz njega učim dosta novih stvari.”

Lukaku je ove sezone u dresu Manchester Uniteda odigrao ukupno 36 utakmica u svim takmičenjima, te je postigao 19 golova i podijelio šest asistencija. Njegov tim se trenutno nalazi na drugom mjestu u Premier ligi sa 56 osvojenih bodova iz 26 odigranih utakmica. ‘Crveni vragovi’ će u sljedećem kolu, koje je na rasporedu ovog vikenda, gostovati kod Newcastle Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!