NaslovnicaVijestiROMELU LUKAKU PRIZNAO: Evo gdje bi volio zaigrati nakon što ode iz...

ROMELU LUKAKU PRIZNAO: Evo gdje bi volio zaigrati nakon što ode iz Manchester Uniteda!

Napadač i jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Romelu Lukaku priznao je kako bi jednog dana volio zaigrati u talijanskoj Seriji A.

Lukaku želi u Seriju A

Belgijanac, koji je u petak postigao dva gola u pobjedi protiv Švicarske u UEFA Ligi nacija, trenutno igra svoju osmu sezonu u Premier ligi, gdje je, pored Manchester Uniteda, nosio i dres Chelseaja, West Bromwich Albiona, te Evertona.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, ova sezona nije najbolje počela, ni za njega, a ni za njegov klub. U 11 nastupa u svim takmičenjima postigao je tek četiri gola, a ‘Crveni vragovi’ se nalaze na razočaravajućem osmom mjestu u Premier ligi, sa samo 13 osvojenih bodova nakon osam odigranih kola.

25-godišnjak je danas komentarisao svoju budućnost, izjavivši kako bi jednog dana, kada napusti Manchester United, mogao otići u Seriju A, gdje trenutno u dresu Lazija igra njegov brat Jordan. Upitan od strane novinara La Gazzette dello Sport da li razmišlja o dolasku u Italiju, on je rekao: “Što da ne. Nadam se da ću doći jednog dana.”

On je također pohvalio Juventus, protiv kojeg će United igrati u Ligi prvaka za manje od dva tjedna, izjavivši kako je ‘Stara dama’ trenutno među najboljim ekipama u Europi. Rekao je: “Juventus ima sjajan projekat i jednostavno nastavljaju ići naprijed. Svake godine su sve jači i jači. Bez ikakve sumnje trenutno su među dvije ili tri najbolje ekipe u Europi. Imaju sjajnog trenera i izvanredne igrače na svakoj poziciji. Cristiano Ronaldo se ističe, ali su još Paulo Dybala, koji je impresivan, kao i Douglas Costa. Grupa u Ligi prvaka je teška, ali Manchester United želi osvojiti prvo mjesto.”

Tim Josea Mourinha se trenutno nalazi na drugom mjestu u grupi, sa četiri osvojena boda iz prve dvije utakmice protiv Young Boysa i Valencije. Prije nego što zaigra protiv Juvea, pred Lukakuom je u utorak reprezentativna utakmica protiv Nizozemske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!