NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku radi na dovođenju tri svoja sunarodnjaka u Inter!

Romelu Lukaku radi na dovođenju tri svoja sunarodnjaka u Inter!

Zvijezda Intera Romelu Lukaku glavna je veza između milanskog kluba i čak trojice izvrsnih belgijskih nogometaša, koji će najvjerojatnije promijeniti klubove nakon kraja sezone.

Sjajni belgijski napadač Romelu Lukaku ostavio je ove sezone sjajan dojam u dresu Intera i postao jedan od najreferentnijih igrača u klubu, a istodobno raste njegov utjecaj unutar tima ili kluba kao takvog. To se također odražava na njegove napore da mu se sljedeće sezone u klubu pridruže trojici belgijskih reprezentativaca, koji će najvjerojatnije promijeniti klubove nakon završetka sezone.

Apsurd zvani Koronavirus! U Bundesligi na klupi nose maske, tokom meča zajedno proslavljaju golove i grle se

La Gazzetta dello Sport tvrdi da Lukaku u potpis za Inter uvjerava tri belgijska reprezentativca, a to su Dries Mertens, Jan Vertonghen i Thomas Meunier. Sva trojica ostaju bez ugovora nakon kraja ove sezone, a unatoč poprilično poznim nogometnim godinama – Mertens i Vertonghen broje 33, a Meunier 28 – na tržištu postoji veliko zanimanje za njih.

Belgijsku koloniju u “Crno – plavom” dresu može povećati i Radja Nainggolan, koji ove sezone igra za Cagliari kao posuđeni član Intera ali s obzirom na njegove partije, jasno je kako će i Inter od njega imati velike koristi u narednoj sezoni.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!