NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku se vraća u Premier ligu!

Romelu Lukaku se vraća u Premier ligu!

Jedan od najboljih napadača na svijetu bi se mogao vratiti u Premier igu. Belgijanac je 2019. godine napravio fantastičnu stvar kada je prešao u Inter iz Manchester Uniteda, jer je vratio svoju staru formu i proslavio se sa osvajanjem trofeja u Seriji A.

Tek mu je 28 godina, a plaćen je čak 75 milijuna eura prije dvije godine. No, izgleda da bi se sada mogao vratiti u Premier ligu, jer je navodno za njega zainteresiran njegov bivši klub Chelsea.

Belgijanac je tamo odigrao samo 15 utakmica za vrijeme svog boravka i nikada nije dobio pravu priliku, dok za njih u tom periodu nije postigao niti jedan gol.

Trenutna vrijednost Romelua Lukaku iznosi 100 milijuna eura, a ispred njega su samo Kane, Haaland i Mbappe. Posljednji put mu je cijena ažurirana prije Europskog prvenstva, tako da bi mogla dodatno porasti.

U Interu su rekli kako ne namjeravaju prodati Romelua, ali ostaje nam da vidimo što će se dogoditi, jer bi dovoljno velika ponuda iz Chelsea sigurno natjerala čelnike Intera da je prihvate.

Inter ima dosta problema sa finansijama, s obzirom da su već morali prodati Achrafa Hakimija u PSG za 60 milijuna eura, dok su prodali i Politana u Napoli za 15 milijuna. To bi mogao biti razlog više da prodaju i Lukakua.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!