NaslovnicaVijestiRonald Koeman još uvijek ne može voditi Barcelonu u La Ligi!

Ronald Koeman još uvijek ne može voditi Barcelonu u La Ligi!

Ronald Koeman još uvijek ne može voditi Barcelonu u službenoj utakmici – sa La Ligom koja se nastavlja ovog vikenda.

Koeman je početkom ljeta zamijenio Quiquea Setiena na Nou Campu, a čak ga je službeno predstavio predsjednik Josep Bartomeu.

Međutim, španjolska Cadena COPE izvijestila je da klub nije službeno smijenio Setiena.

Setien je napustio klub nakon ponižavajućeg poraza od Bayerna sa 8-2 u Ligi prvaka.

Barcelona je dala izjavu kada je Setien napustio klub koja je glasila:

“Ovo je prva odluka unutar šireg restrukturiranja prve momčadi o kojoj će se dogovoriti trenutni tehnički sekretar i novi trener, a koja će biti objavljena u narednim danima.”

Otpremnine će se dogovoriti između Setiena i Barcelone, a Koemanova situacija je nesvakidašnja, dok se sezona otvara protiv Villarreala za 10-ak dana u utakmici u kojoj je Barcelona favorit sa koeficijentom 1.44 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Nizozemac je posljednjih tjedan dana igrao predsezonske prijateljske susrete protiv Gimnastica i Girone.

Pobjeda nad Gironom od 3-1 u srijedu pružila je Barci malo nade za ulazak u novu sezonu, nakon strašnog završetka prošle sezone.

Lionel Messi se upisao u listu strijelaca, dok je Philippe Coutinho impresionirao sa asistencijom.

“Moje mišljenje da imamo najbolji napad koji možemo iskoristiti na terenu, a neki igrači mogu zauzeti različite pozicije”, objasnio je Koeman.

“Zbog toga smo se promijenili. Protivniku će biti teže ako promijenimo pozicije. Kao što Coutinho može igrati sa lijeve strane, može igrati u sredini. Griezmann može igrati sa desne strane i u sredini. Messi može igrati devetku, krilo i dobro je imati takve mogućnosti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!