NaslovnicaVijestiRonaldinho pušten iz paragvajskog zatvora nakon 32 dana!

Ronaldinho pušten iz paragvajskog zatvora nakon 32 dana!

Legenda brazilske nogometne reprezentacije Ronaldinho pušten je iz zatvora i stavljen u kućni pritvor nakon incidenta sa lažnom putovnicom.

Ronaldinho pušten

40-godišnjak je uhićen prošlog mjeseca zbog navodnog pokušaja ulaska u Paragvaj s lažnom dokumentacijom zajedno sa svojim bratom.

Ali bivši osvajač Zlatne lopte sada je pušten iz paragvajskog zatvora u kojem je izdržavao kaznu, a sada će ga služiti u granicama hotela.

Puštanje na slobodu dolazi nakon što su njegovi odvjetnici platili 1,6 milijuna dolara kaucije, 800.000 dolara njemu i njegovom bratu.

Dvojac će biti smješten u hotelu Palma Roga u Asuncionu, glavnom gradu Paragvaja.

Bivša zvijezda Barcelone prvobitno je trebao služiti šest mjeseci u zatvoru, ali do preseljenja je došlo 32 dana od prvobitne kazne.

Ronaldinho i njegov brat uhićeni su 6. ožujka nakon što je pokušao ući u zemlju s krivotvorenom dokumentacijom.

U zemlju ga je pozvao vlasnik kockarnice kako bi sudjelovao u nogometnom treningu s djecom, kao i pokretanju knjige.

Putovnice su, također, pronađene u njihovoj hotelskoj sobi u kojoj su se osobni podaci obojice nalazili uz njihovo državljanstvo kao paragvajaca.

Njegovo vrijeme u zatvoru mediji su žestoko pratili, ali bliski prijatelj opisao je svoje iskustvo iza rešetaka kao ‘tužno’.

Cuevas je za svoju nedavnu posjetu rekao argentinskom Infobae: “Tužan je. Nadam se da će uskoro moći izaći.

“Samo je tužan zbog situacije. Njegovi odvjetnici postupaju s ostalim. Nadam se da će uskoro moći izaći.”

Unatoč borbama koje je Ronaldinho imao tijekom boravka, Cuevas je priznao da je njegovo vrijeme u zatvoru bilo prilično plišano u usporedbi s ostalim zatvorenicima.

“U usporedbi s drugim kaznionicama, da”, objasnio je bivši paragvajski internacionalac.

“Ali nije ono na što je navikao. Mjesto je veliko i mogao je igrati i nogomet. S bratom je u sobi s dva kreveta.”

Kružile su se slike na kojima se vidi kako Ronaldinho uživa u svom 40. rođendanu dok je bio u zatvoru, uključujući raskoši poput roštilja i kolača.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!