NaslovnicaVijestiRonaldinhov tim iz snova: Brazilac sastavio tim od najboljih igrača u Engleskoj

Ronaldinhov tim iz snova: Brazilac sastavio tim od najboljih igrača u Engleskoj

Ronaldinhov tim iz snova izgleda vrlo zanimljivo. Brazilac nam je pokazao da je dobar u skoro svemu, pa čak i biranju idealnih XI. Ronaldinho je igrao sa ili protiv svakog vrhunskog igrača u europskom fudbalu u proteklih 15 godina, tako da je u boljoj poziciji nego većina igrača da govori o najboljih XI.

Ronaldinhov tim iz snova

Naime, legenda svjetskog fudbala će nam reći za kojih 11 igrača on smatra da su najbolji ikada u Engleskoj Premier ligi.

35-godišnjak, koji je upečatljivo izbacio Englesku iz četvrt-finala Svjetskog prvenstva 2002 godine sa odvažnim slobodnim udarcem. Ronaldinho u svojih idealnih XI ima nekoliko legendi Engleskog fudbala, uključujući bivše igrače Manchester Uniteda, Davida Beckhama i Ryana Giggsa, a tu je također i Frank Lampard i Steven Gerrard, koji su također postali velike ikone svojih klubova, Liverpoola i Chelseaja.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Što se tiče odbrane, tu dolazi onaj neprijatni dio između Terry-a i Ferdinanda, ali kada stavite obojicu u tim onda ćete imati stvarno savršenu ekipu. Međutim, za odabir samo jednog napadača, Michael Owen je rekao da je to moglo biti i bolje, ali danas skoro svi timovi igraju sa jednim napadačem, a Wayne Rooney je i više nego dobar na toj poziciji.

Ronaldinho_team

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!